.

.

RASA MACAM RETIS LAK


hehe rasa macam retis lak. eleh tu pun nak kecoh. blah. takde la hari ni kan wordless wednesday. ok. masa untuk click not now. 

42 Komentar untuk "RASA MACAM RETIS LAK"

retissss sgt tu! banyak gila cik aish..

tapi banyaknya yg malas nak approve. kan..? :D

approve yg okay n boleh buat kwn je (^__^)

@Marya Hana hehe..tu la..emm tp yg add tu mcm muka sangap2 je..isau lak nak approve..tu yg click not now tu..tgu la masa sesuai. takleh approve sebarangan..

@cik najihah kekeke...tu ah..kan best klu follower blog macam ni hari2. haha berangan gila

@Mohd Khairi Khadzir yup...approve mana yg sesuai..takleh approve sebarangan. ful stop

suruh ja dorang follow cik aish..
hehe..

790?hebakkkkkkk.rara tak 100 org je.

@Anne Nurain tu ah kan..buat syarat..klu nak diapprove, kene folow blog jugak. hahaha..retis gila..takde maknanya la kan.. ahaks

@rara pinkmafia haish...tu la..ectely tangguh2 utk approve tu pasal jadi mcm ni..skng, bila da terkumpul byk ni, pengsan nak approve n mana yg nak reject.. hurm..

pergh .. retis siot ... aku ye pon tak banyak macam tuh .. uhuhu ...

nak sain ...


p/s: awek yg les tuh takde ke ? wakakakaka

ramainye yg add..
ekeke..
cik ezy nk add jgk la..
kehkehkeh

gilewwwwwwww banyak! hahahaha.

@hidheryusof hehe..bukan peminat...sapa la kita ni..haish..

@iPai haha tayah nak sain sgt la kan.. awek les tu? ak da remove..aku da tobat la..i'm not les anymore u know! ahaha

@Cik Ezy haha..boleh boleh..aish pun nak add cik ezy nnt.. ;p

@.m y z. haha..bukan pe ziema..dr dulu berhati2 nak approve..tu pasal terkumpul byk ni..

@Nyamuk Terbang uhuh tu la...nak approve pun pk 8 kali..nnt pp epal jeles lak kan. heehehe..

@saiazuan jumlah terkumpul sjk thn lepas. hehe

wow!!!!!!!!!! gila bnyk.....mai kt sy ckit la...hehehe

@Jasmin Ibrahim adess...nak bt pe jasmin. hehe..ni pun aish tgh proses reject je sume..sbb muka masing2 mcm sangap je..isau lak nak approve. hha

wah.. retiss sangat.. banyak giler tu, dijah sekarang memang malas dah nak approve orang yang tak kenal, pastu cam menakotkan je..hee

@khadijah yup...btol tu dijah..zmn skng, kt takleh nak approve sebarangan...tu pasal aish kumpul je sjk thn lepas. tk approve2

wah ramainye peminat die....hi3

letih jari nak meng'approve ni. hehehee

Click not now itu pnting untuk menjaga keselamatan. :)

@Cik Aish
Alhamdulillah syukur .. hhehehe

kemain dowh byk gila. haha. aku tak penah simpan fren request ni. kot tak kenal ke terus reject. takpon approve dlu usha sket lebih kurang pastu remove from friends HAHAH

berapa tahun x buka fb nie dik non oi??? hehehehe

@Cik Mira hahaha aku penah bt camtu..approve jap tgk camne..pastu unfrend. haha

@b a m b a m ' s ahaks..ari2 bukak..tp suka tangguh2 nk approve

nk signnnnnnnnnnnnn~

HAHAHAHHA ;))

Back To Top