TERPERANJAT BOBOY EH GUGURL..SILAP..


kejadian sweet tu berlaku pada 2pagi. kalau tak silap la. sebab masa tu mata dah mengantuk. 

PP Epal : awak, saya dekat Ayer Hitam ni, awak nak bear tak?
Aish : nak nak nak
PP Epal : ok dah beli dah. 
Aish : besarr tak? warna apa?
PP Epal : ala murah je yang seploh hengget tu. kecik! besar tapak tangan je
Aish : (keciwa) takpelah..kecik tak leh lah nak peluk. kepit celah tiak je la. ;p
PP Epal : masyam la pangai kamu ni!

tunggu punya tunggu. pukul 2 pagi baru sampai seremban. (dia ada kerja dekat JB semalam) so mata memang ngantuk. tapi nak praktis jadi bini mithali kononnya, so tunggu la dia balik baru aku tidur. mithali tak? sangattt la tak. sebab dia kata nak bagi bear besar tapak tangan pun aku da..alaa..dalam hati la. haha. 

PP Epal : awak, saya dah sampai depan rumah ni. 
Aish : ok jap. 

dah macam pencurik pulak pagi pagi buta, rumah gelap gelita, carik kunci rumah, bukak pintu pelahan lahan hope mommy tak terjaga. hehe. 

Photobucket
sayang kamu. terima kasih! very the terharu. T__T (sambil buat muka terharu.)


bila dia dah landing depan pagar rumah aku pukul 2 pagi, dengan bear tu, so aku pun tak tahu nak kata apa. masa tu hati rasa meletup letup kebabom aku rasa. yelah, tak expect pulak bear besar kan. dia kata tadi besar tapak tangan je. so aku pun redho jela walaupun dalam hati punya la marah tadi apa la beli kecik kecik ni..haha. 


Photobucket
betul la orang kata, love will makes you do crazy things (bagi bear besar depan pagar rumah at 2 am!) and i don't care if you do stupid things, i still love you.

aku ni memang tak reti nak berhadapan dengan surprise surprise ni. sebab bila aku disurpsrisekan, pastu aku buat reaksi muka biasa je, terus nampak macam tak jadi je surprise tu. apa pun, kegembiraan jelas terserlah malam tadi. wah terserlah kau...ayat tak tahan.


i lebiu so very much!
xoxo!
Previous
Next Post »