.

.

CUBA TEKA BLOG SIAPA NI?

salam. hai korang. jom kita sambung review blog yang masuk top 6 contest haritu. hehe. tak selesai lagi? tinggal satu je lagi. sorry. nak review kena ambik mood dulu. hehe. tapi kali ni aku taknak bagitahu blog ni kepunyaan siapa. sebab aku tau korang sume mesti kenal blogger ni. ce teka ce teka.

Photobucket
tagline dia ni aku tak tahu nape. adakah dia suka menyanyi dan menari? hehe

atas ni dia punya header. dia pakai flash header. cool kan? sebab tu masuk top 6 contest aku haritu. tapi tak menang. sebab contest aku kan tajuk dia blog biasa je tapi cool. blog ni da cool da. tapi blog ni bukan blog biasa biasa je. dah luar biasa dah aku tengok. haha. femes kot blog ni. so aku taknak la bagi dia menang. haha. korang tak kenal ke?

blog ni rajin gak masuk contest yang aku buat. hehe. dulu dia masuk contest sidebar paling smart. tapi kecundang sebab masa tu blog dia tak se semart macam sekarang.  hehe. lepas tu dia masuk contest ni lak. ha bagus dia ni sudi gak menyapport blogger pinggiran macam aku ni. :)

blog ni lately memang kuat gila update. aku pun tak tahu mana dia datang kerajinan dia tu. setiap entry dia sume nya berinformasi. tak adalah merapu rapu macam blog aku ni kan? sekali tengok, entry entry dia macam blog aku serius pun ada jugak. so aku kategorikan blog ni sebagai informative blog. ahaks. suka suki je aku kan?

oklah korang ce teka blog sapa ni? siapa dapat jawab, aku bagi doposen. doposen cukup la! BE dah kedekut dengan aku nih. sob sob. BE kemut!
33 Komentar untuk "CUBA TEKA BLOG SIAPA NI?"

belog siapakah itu? Nak tahu! Seriously btau, sy x tahu sbb saya masih noob lg dan perlu mengenal mereka semua. :)

first time lahh aku tgk
blog dy ni.....
wehhh rajin kot dy ikut
contest kau...
tapi kau tak nak bagi dy menang gak kn???grrrrr kesian kot..hihi

dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

jawapannya blog Penulis Senja. Tengok gambar sahaja dah tau =)

kenal je blog luar biasa tu..hehehe
apa2pun yang da berlalu kita biarkan berlalu yer....
cian juga dkt beliau kena hentam habis.....apa2pun semoga kembali aktif berblogging :)

halamak, cam blog seseorang tp tagline x sama plak ...
blog sape tu?

hehe..sapekah??.. nk g terjah jap..:P

xtau lah blog sapa nie.. cam xpnh tgk lg jer..

macam penah ku tengok header ini tapi di mana yaa. alaa penah tengok tapi tak ingat sape T__T

flash header? wahh..teringin nak ada flash header. hehe

cik aish .. saya nak terjah tapi link belog ye takde .. sampai ke blog cik aish ada laa .. apekah itu blog ye ? heheh

@iPai dah nama pun suruh teka kan..takkan aku nak bg link blog tu. hehe..teka lu, next entry aku gtau sapa.. hehe

@najihah sahami tau tkpe...nk bt tk reti..nk order mcm tak suka lak..huhu

@Acik ehehe...next update bru aish gtau..lalalal

@ecadwinkyasha ahaks..yup...jgn disebabkan jatuh sekali, trus down..kan... maju lah blog utk negara. haha

@Far8 budak baik lau leh nk bg menang..tp takde rezeki la tu kot..hehe

@Mr.Thinker@Ali hehe next update aish roger siapa ye.. :)

tak tahuuuuuuuuuuuu! blog sape? ehehe

err cam penah tengok. alahai lupa lah. xDD

@Cik Aish

next update? Okay2! I'm waiting fo rit. :D

xtau ler. cik aish tau...? :-p

alamak .. saya bloger baru, tak kenal ramai org lg .. uhuh

xde pun next entry tak cite pun pasal header ni.tak baik mungkir janji

blog penulis senja jugak. lalalala~

@Hanie_Dew hahaha...next entry la..alaaaa korang ni takkan tak kenal. haha...follower dia ada 2 ribu lebih..

@Cik Aish
alamak .. tak habis teka ekh ? td search google pon takde jumpa blog dgn tag tuh pon

senang je ni! blog penulis senja nih.. haha XD klu x silapla ..

@iPai haha gigih ko search google kan...setakat ni ada 2 org je teka dgn betul..tp aku tak publish lg komen dorang,. hahaha

Back To Top