CUBA TEKA BLOG SIAPA NI?

Tags

salam. hai korang. jom kita sambung review blog yang masuk top 6 contest haritu. hehe. tak selesai lagi? tinggal satu je lagi. sorry. nak review kena ambik mood dulu. hehe. tapi kali ni aku taknak bagitahu blog ni kepunyaan siapa. sebab aku tau korang sume mesti kenal blogger ni. ce teka ce teka.

Photobucket
tagline dia ni aku tak tahu nape. adakah dia suka menyanyi dan menari? hehe

atas ni dia punya header. dia pakai flash header. cool kan? sebab tu masuk top 6 contest aku haritu. tapi tak menang. sebab contest aku kan tajuk dia blog biasa je tapi cool. blog ni da cool da. tapi blog ni bukan blog biasa biasa je. dah luar biasa dah aku tengok. haha. femes kot blog ni. so aku taknak la bagi dia menang. haha. korang tak kenal ke?

blog ni rajin gak masuk contest yang aku buat. hehe. dulu dia masuk contest sidebar paling smart. tapi kecundang sebab masa tu blog dia tak se semart macam sekarang.  hehe. lepas tu dia masuk contest ni lak. ha bagus dia ni sudi gak menyapport blogger pinggiran macam aku ni. :)

blog ni lately memang kuat gila update. aku pun tak tahu mana dia datang kerajinan dia tu. setiap entry dia sume nya berinformasi. tak adalah merapu rapu macam blog aku ni kan? sekali tengok, entry entry dia macam blog aku serius pun ada jugak. so aku kategorikan blog ni sebagai informative blog. ahaks. suka suki je aku kan?

oklah korang ce teka blog sapa ni? siapa dapat jawab, aku bagi doposen. doposen cukup la! BE dah kedekut dengan aku nih. sob sob. BE kemut!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :