LEPAS CASH OUT KALI PERTAMA, TERUS NUFF KEDEKUT BAGI BE?

Tags

hai korang. 



aku tak tahu lah sebenarnya pasal isu ni. ada jugak aku dengar dengar keluhan blogger bogger yang meratapi nasib sebegini. mula mula punya la banyak BE mencurah curah masuk. lepas tu punya lah eksaited korang cash out buat pertama kalinya. (selalunya RM60 je korang cash out kan??) biasa lah, first time boleh cash out, memang taknak tunggu lama lagi. aku paham. aku pun macam tu gak dulu. hehe.

lepas cash out kali pertama, korang pun berazam taknak cash out cepat sangat. nak kumpul, peram lama lama sampai banyak duit tu, baru nak cash out kan kan kan? tapi masalahnya, BE macam dah tak nak masuk blog korang lagi. kalau dulu, ada la 5 ke 6 BE. lepas je cash out kali pertama, ada la satu dua BE melekat dalam blog. ha kenapa ye?

pernah jadi kat korang? sebab benda ni aku pernah dengar dari blogger lain. kesian jugak. nak kata UV tak menten, menten kot. nak kata tak update, naik jemu kot dashboard tu dengan entry korang je. ha tapi BE still gak tak de yang melekat. tak macam dulu. haish. 

nuff ni nak kena ni.so aku pun bagi surat cinta dekat nuffnang tanya kenapa. nuff jawab macam ni. 


klik untuk tumbesaran


so dipendekkan cerita, nuffnang nak kasi peluang dekat blogger lain yang belum rasa lagi dapat BE. kasi can la pulak kat dorang ea. so jangan meratapi la kalau campaign dah tak banyak lekat kat blog korang lagi. ok. puas hati ye. hehe. bye. 

P/s : nak tahu apa itu BE? klik sini.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :