.

.

LEPAS CASH OUT KALI PERTAMA, TERUS NUFF KEDEKUT BAGI BE?

hai korang. 



aku tak tahu lah sebenarnya pasal isu ni. ada jugak aku dengar dengar keluhan blogger bogger yang meratapi nasib sebegini. mula mula punya la banyak BE mencurah curah masuk. lepas tu punya lah eksaited korang cash out buat pertama kalinya. (selalunya RM60 je korang cash out kan??) biasa lah, first time boleh cash out, memang taknak tunggu lama lagi. aku paham. aku pun macam tu gak dulu. hehe.

lepas cash out kali pertama, korang pun berazam taknak cash out cepat sangat. nak kumpul, peram lama lama sampai banyak duit tu, baru nak cash out kan kan kan? tapi masalahnya, BE macam dah tak nak masuk blog korang lagi. kalau dulu, ada la 5 ke 6 BE. lepas je cash out kali pertama, ada la satu dua BE melekat dalam blog. ha kenapa ye?

pernah jadi kat korang? sebab benda ni aku pernah dengar dari blogger lain. kesian jugak. nak kata UV tak menten, menten kot. nak kata tak update, naik jemu kot dashboard tu dengan entry korang je. ha tapi BE still gak tak de yang melekat. tak macam dulu. haish. 

nuff ni nak kena ni.so aku pun bagi surat cinta dekat nuffnang tanya kenapa. nuff jawab macam ni. 


klik untuk tumbesaran


so dipendekkan cerita, nuffnang nak kasi peluang dekat blogger lain yang belum rasa lagi dapat BE. kasi can la pulak kat dorang ea. so jangan meratapi la kalau campaign dah tak banyak lekat kat blog korang lagi. ok. puas hati ye. hehe. bye. 

P/s : nak tahu apa itu BE? klik sini.
34 Komentar untuk "LEPAS CASH OUT KALI PERTAMA, TERUS NUFF KEDEKUT BAGI BE?"

atia penah dpt reply yg sama.. sdgkan masa tue blog atia satu BE pown x pernah dpt.. ntahla..

a ah .. kasihanilah orang cam saya yg tak pernah dapat BE ni ..

okeylah tu pnah dpt cash out , sye x prnah lngsung , sobsobbb , btw follow your blog sys :)

@gadis melayu tu la..nak buat camne..kene sabar la atia..sbb blogger skng mcm cendawan tumbuh..tkpe..atia sabar je nnt ada la tu.. ada buat bio blogger survey tak? make sure isi ea..

@iPai hehe...nnt dpt la tu...da dpt nnt banje ah

tahniah dah dapat BE..tapi, tak lame ag tu dapat BE lagi~ hehe..ros sendiri pown amik mase yang lame untuk dapatkan BE..sabar jela~:)

@nurul diana tkpe..sabar ok..hehe nuff pun tgh pening tu..ramai sgt blogger..ahaks..niway thanks follow ye

@ROSMARIEZA BINTI ROFIEE hehe btul..kena sabar..pastu klu rasa lambat sgt nuff tu nk bg be, peras ugut dia..haha

@waN Mohd Salim hehe ngada la ps ni...buat2 tatau lak..wekks taknak jawab..be tu gula2

hurm. baek sngt nuff tu siap nk bg peluang kt blogger laen lg.hahaha XD

@syashafie hehe marketing je sume tu kot..yela..blogger baru kan eksaited klu dpt be. dlm masa yg sama, dorang akan promote nuffnang! so sbb tu dorang bg perhatian kat nw blogger yg lum dpt be lg..yg kita kita ni yg da penah dpt be and da cash out, diabaikan kejap la..haha rasanya la

baru je plan nak guna nuffnang ni,hu3 kedekut lah! kesianlah dkt adek aku yg baru je guna nuffnang ahad lps :(

redha je xprnh dpt BE..
sobsssss

hehehe tu lah aish,kasik rara lak taw.hehehe

nak tunggu 60ingit pun dah lapan tahun ni... kih kih kih..ni tk tau la bila dpt cash oout kan mungkin thn 2020 kot..

tau xpe..blog mish pun mcm tu. lepas cash out bukan 2 hari tu. ade bape BE je melekat....T_T

haa, cuba balas kat nuffnang kata nak belanja iPai makan, mesti dia kasi cepat2 punya ..

jangan tak try tau ..

nuffnang sgt kedekut dgn blog sy..serius..bpe sen sgt lh dpt..
so mls nk harap ape2 dr nuffnang ni..

nuffnang. bestnya.. kalaulah saya pun dapat peluang join ^^

@Cute Girl hehe tu la kan..tkpela..blogging jela mcm biasa..ada adala..takde, anggapjela tkde rezeki..hiks

@Cik Ezy yeke cik ezy? try la bg surat cinta

@rara pinkmafia hehe...adesss...yela..pastu banje aish ok

@ArulchelseA haha..tkpe..usaha tangga kejayaan beb

@najihah sahami tu ah kan..aish pun sama...1 be je lekat..sian btul..

eh sapa belanja sapa ni .. saja je kasi konfius ye ..

@iPai hahahaha saje je...tu namanya, trick. haha

hUuhuhuhuh....maybe nak suruh kita lagi aktif kot?

oooh .. suka ye dia buat cam tuh .. takpe2 .. dah terbalas dengan hi how are you .. heheh

Alhamdulillah nuffnang baik gila dengan ziema. even tak update pun ziema baru dapat BE. hoho. takpe lah kasi can kat kitorang yang tak penah cashout ni boleh tak boleh tak? haha XP

Back To Top