.

.

PERLI PALING TERBAEK DARI LADANG

Salam to all cute buddies!

lama dah tak story story pasal my mom yang comel tu. yaa aku ada post entry pasal my mom yang telah meragut kesucian ku. sobs. but my mom so comel tau. dia jarang marah marah. but once dia marah, habis la doniya. 

haritu aku tak ingat hari apa. masa tu aku mendatingkan diri dekat Pesta Floria baru baru ni, aku balik lewat around 12 am macam tu. yela bunga api je start pukul 10 malam. so tu pasal terpaksa balik lewat sikit. tiba tiba my mom call aku. 

Mom : Helo, aish, ada pensel tak kat situ?
Aish : Helo, tak ada la mommy. nape?
Mom : Mommy nak aish salin address ni. 
Aish : Address? mommy nak suruh aish pergi mana lagi ni? aish nak balik dah ni.
Mom : Salin ni. 973 lorong semarak 17... bla bla bla. (eh macam alamat rumah aku je?)
Aish : moooommmyyyyy!
Mom : Ha cepat balik. ingat kan lupa address rumah sendiri tadi. 
Aish : yeeeeee nak balik dah ni. 

so best jugak cara ni. mommy jarang marah marah and membebel suruh balik cepat ke apa. sebab dia percaya anak dia gud girl. Ke? hehe. tapi once kalau melampau sangat lewat malam tak balik balik lagi, memang mommy perli terbaik dari ladang. 

yeewww..



38 Komentar untuk "PERLI PALING TERBAEK DARI LADANG"

hahah..btol tu..biasa la mak kan...widad pon kadang2 buat..tapi membebel nyer....hanya tuhan je yang tau..

best jugak ada mak yang sporting macam tu.. bagi teguran tapi tak membebel.

hahaha. adoiya. memang terbaik dari ladang la.

hehe best ade mak sporting mcm tu. biaselah, mak mana tak risau anak keluarkan. lagi lagi gurl. hehe

hahaha. kalau aku jadi mak ko, dah lama aku pi tarik telinga ko ajak balik. hahahaha.

mmg cute la mak awk!
serius cute!
kehkehkeh..

haha..lucu la mak cik aish.. krm slm kt dier eyh.. :)

hehehe.. atia klu kt umah dak baek.. x pnh kuar umah.. jd x pnh kena bebel.. heeeeee~

hehehe..terkena daa...
nasib die tak dtg jemput bawak kulit kacang...
kalau cik aish tanye...kenape bawak kulit kacang je..
sbb kacang dah lupekan kulit...huhuhu...

kelakalah mummy u ! mati2 i igt address ape td.. haha..

" pulanglah anakku!! "

pergh lamak .. memang terbaik dari ladang r .. hahahaha

punya call tanya pensel dulu tuh .. adeh2 .. dasat

bleh ek blik sampai kul 12 mlm..ermm aku dulu sebaya aish ni lelaki lg tu..kirim salam la klau dpt..siap kena jemput lg suh blik..

hehehhe teringat lak zaman dulu2 sblm kawen kan..
selalu je keluar smpai lewat mlm br balik..
mak mst kol
dia akan tnyak..ingat x jalan balik rumah???ke nak kita org lukiskan plan balik rumah ehehe...
biasalah org tue mmg camtue..tanda nya mereka selalu mengigati kt...

bahahhaa..lawak la u're mum....nak wat kat adek la camneh...hhah

hahaha...mmg tebaik dari ladang...jie tak penah lgi kene bebel balik lewat malam...hihiii, sebab tak penah kuar pai lewat malam..hemm tengok bunga api pun kat tV jak..huk3x....niway adakalanya ibu memdidik tak perlu dengan kekerasan...:)

alamak, dah sudah..
alamat sendiri tak tahan tu.. kalau mak amna siap tazkirah lagi ^^'' ngee~

haha terbaik..
nsb xkasi almt balai polis
kehkeh

hahahaha memang terbaik lah mak kak aish! nasib baik mak kak aish jenis tak suka marah2. kalau ziema, takut nak balik lewat2 malam. nanti tak boleh masuk rumah. sobsobb T__T so far tak pernah buat lagi laa melainkan kalau jauh drpd parents. haha.

@Nabila Huda hehe yup..tp kdg2 dia marah jugak..biasalah mak mak.. :)

@Unna hehe tu la..lagipun aish bongsu..mmg la mak risau lebeyyy

@Taufiq Tiramisu haha nasib bek ko tak jadi mak aku. haha

@gadis melayu aish pun jarang kuar malam melainkan klu btul2 ada event yg aish nak join..

@Fazil Hamid adesss..hahaha lagi tragis mcm tu..memang aish nangis kat stu gak..

@Marya Hana sib bek dia tak nyanyi lagu pulangkan..misha omar. haha

@iPai tu ah...haha aku kene contoho dia nnt.

@ArulchelseA hahah..aku susah nak kuar malam tau..kene bodek2 buat keje umah dulu baru mak aku bg..hehe

@mama@eCha ahahaha lebih kurang mak aish la tu..adess sumpah sweet

@نورفايزه مادارو yup..aish stuju..nak didik kdg2 tak perlu guna kekerasan..mcm tu gak mengajar student..hehe.;p

@amna kekeke lawak lawak..takzirah trus..haa semputtt

@.m y z. haha klu jauh dr parents mmg ligat la ye..ahaks..biasa la tu zmn belaja mmg camtu..asalkan kene pandai jaga diri

mom... u r d bez.....

mn komen cik anon?x apprv le tu.hahaha ;))

sian dia :P

eh,mak awk comel la.kim slm ye ;)

Back To Top