.

.

A NOTE FOR YOU



aku suka berkawan and agak peramah la jugak. tak pernah jumpa pun, tapi bila jumpa mesti borak tak hengat punya. dari orang tu malu malu, terus jadi tak malu langsung lepas borak dengan aku. aku pun pelik. mana pergi kemaluan dia. haha

tapi aku tak ah hot macam fatin liyana. muka aku pun sepesen je. tak ada dua tiga pesen. bila dah macam tu, nak memilih pasangan hidop tu takkan ada ah kan. nak ciri ciri hensem pastu kaya pastu romantik gila kentang, kalau takde ciri tu, reject! ha takkan ada ah aku macam tu perangai nya. 

aku pernah bercinta. ah banyak kali ah. hati hati punya bercinta, kecundang di pohon nan rendang juga. apa boleh buat? jodoh pertemuan di tangan tuhan. kalau di tangan aku, memang aku genggam sampai jadi laki aku. ok enough. so bila ada yang nak masuk line, aku mesti suspicious. eh betul ke mamat ni? nak main main pun pilih la orang lain. jangan ah pilih aku. penat kot berjurai air mata dulu. ingat murah murah ke air mata tu? rasa macam takut pun ada nak sambut kelahiran cinta baru ni. wakaka.

kalau dulu tahun 2009 sampai pertengahan tahun 2011 ni, life, aku rasa macam damn gila. tapi life mesti diteruskan. aku tak boleh nak pura pura yang aku happy tapi tak. penat kot nak berlagak happy ni. tapi nak buat macam mana. aku tak ada kudrat kot nak cerita tiap tiap masalah jiwa kat semua orang. orang pun benci kot. 

time will tell. 

hari tu pintu dah terkunci rapat. kunci pun dah aku campak dalam longkang. niat nak lupakan je. tapi ada pulak hamba Allah yang gigih cari kunci dan bukak balik pintu tu. 

thanks. I'm taken


27 Komentar untuk "A NOTE FOR YOU"

akan ada seorng menanti kamu di luar sana :D

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

thanks, I'm taken. The words looks you are happy. Hehehe.

cik aish, sabar dgn perkara silam. Ia byk mengajar kita erti hidup. Jadi tabah kerana sy percaya anda mmg tabah. ^^

TAKEN?by?who?erk..congratez..hahaha...

happiness is yours...

rilek2...org n9 kuat2 belaka..kih kih kih

wah.. tahniah lah ea. semoga cepat2 bernikah n berbahagia.. ;)

dari orang tu malu malu, terus jadi tak malu langsung lepas borak dengan aku. aku pun pelik. mana pergi kemaluan dia<--BHAHAHAHAH ;D
smoga sentiasa bahagia~~

wahh, ada bakat novelis.. hahahaha XD

wah siapakah yg bertuah itu .. yang penting bukan wanita yang cari daripada tagged tuh kan ?

all the best ye !!! (join asada punya wish), cepat bernikah dan berbahagia

jargon best ! :)

u look so happy then :D

ALLAH da janjikan, insyaALLAH ada yg terbaik utk kite..:)

anyway, congrate ye..semoga cept2 kawin..ngee~~

wah sape22!! nak tau gak...Sape kah gelaran itu?? ape2 pon tahniah yer cik aish..

@Mr.Thinker@Ali :) thanks..just berserah je pd yg atas. Dia yg menentukan perjalanan hidup kt.. aite..

@najihah sahami hehe..later aish update sapa orgnya..ecceehh..haha..tgu la..awal lg..

@ASaDa RyutaRo tak nak harap sgt..biar tuhan tentukan.. time will tell. cewahh

@nanad ahaks..tu ah..bahasa blog ni mmg tunggang langgang sikit..maaf maaf maaf

@Miss Xyz =) eh takde lah...bahasa pun ikut suka je ni..klu buat novel, kompem tak laku..kekekeek

@iPai uwaaa ipai ko keji..taknak aku dengan lesbian tu..better aku mendara sampai tua.haha

@syashafie ahaks...yup..happy klu korang happy..erk..

@nur aisya humaira hehe..insyallah..tp tak nak berharap terlalu tggi..nk wait n see jela..hehe

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe..ada la hamba allah ni..gigih cari kunci tu

selmt bbrbhgie..smoge kwin cepat2 kih:)

taken? wow? adekah jejaka yg bagi bunga kat ko aritu? wahh.

mendara ? wah .. perkataan baru tuh ..

(boleh tak jadi org lain yang baca post ni jap)

argh .. melepas ..

@CIk Mira ~ yang bg bunga tuh bukan perempuan ke ?

yang pasti orang yg bagi bunga tuh bukan les dari tagged .. wakakaka

wahhhhhh dah taken lah ni? tahniah tahniah!! :D

Back To Top