A NOTE FOR YOU

Tags



aku suka berkawan and agak peramah la jugak. tak pernah jumpa pun, tapi bila jumpa mesti borak tak hengat punya. dari orang tu malu malu, terus jadi tak malu langsung lepas borak dengan aku. aku pun pelik. mana pergi kemaluan dia. haha

tapi aku tak ah hot macam fatin liyana. muka aku pun sepesen je. tak ada dua tiga pesen. bila dah macam tu, nak memilih pasangan hidop tu takkan ada ah kan. nak ciri ciri hensem pastu kaya pastu romantik gila kentang, kalau takde ciri tu, reject! ha takkan ada ah aku macam tu perangai nya. 

aku pernah bercinta. ah banyak kali ah. hati hati punya bercinta, kecundang di pohon nan rendang juga. apa boleh buat? jodoh pertemuan di tangan tuhan. kalau di tangan aku, memang aku genggam sampai jadi laki aku. ok enough. so bila ada yang nak masuk line, aku mesti suspicious. eh betul ke mamat ni? nak main main pun pilih la orang lain. jangan ah pilih aku. penat kot berjurai air mata dulu. ingat murah murah ke air mata tu? rasa macam takut pun ada nak sambut kelahiran cinta baru ni. wakaka.

kalau dulu tahun 2009 sampai pertengahan tahun 2011 ni, life, aku rasa macam damn gila. tapi life mesti diteruskan. aku tak boleh nak pura pura yang aku happy tapi tak. penat kot nak berlagak happy ni. tapi nak buat macam mana. aku tak ada kudrat kot nak cerita tiap tiap masalah jiwa kat semua orang. orang pun benci kot. 

time will tell. 

hari tu pintu dah terkunci rapat. kunci pun dah aku campak dalam longkang. niat nak lupakan je. tapi ada pulak hamba Allah yang gigih cari kunci dan bukak balik pintu tu. 

thanks. I'm taken


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :