.

.

MENDATINGKAN DIRI DI PESTA FLORA PUTRAJAYA!

Ini entry bergambar. sila layan je ok. zass..


GARDEN LUAR

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 masa ni baru lepas jeling kat semua orang supaya kosongkan tempat. aku nak bergambar sorang pun susah orang lalu lalang. haha. 

Photobucket
ehem sempat lagik bercanda ye. hai PP Epal!

tahun ni tema ros. so dekat bahagian indoor, memang kebanyakan bunga ros. cantik gila! sambil jalan tu, aku dok jeling jeling orang orang yang pegang bunga ros.. mana dorang beli ek? nak jugak. *sambil jeling maut dekat PP Epal suruh belikan. haha


INDOOR
Photobucket
syurga rose! suka gila dekat rose merah. masa ni, jeling lagi dekat PP Epal harap harap da paham la ai nak yang macam ni. boley? haha



Photobucket


Photobucket


Photobucket


PhotobucketPhotobucket

Photobucket
muka nak garang kan. tau la ada darah polis! huh.


MALAM!

Photobucket

Photobucket


so the happy ending was, aku dapat bunga lagi! haha. tu la motipnya aku bawak PP Epal ni. sian dia, gigih tanya orang sana sini mana nak beli fresh flower. sebab time tu tak jumpa orang yang jual bunga. so dia pergi tanya orang yang beli tu, beli katne. haha. saja je buat ai terharu tau. 

Photobucket
Thanks PP Epal. sangat enjoy mendatingkan diri dengan kamu semalam. nanti bagi lagi bunga okay. haha. 

Photobucket
konon sweet la time ni. blah. haha. 



rose itu merah. merah itu cinta. cinta itu kamu.



haha. geli pulak aku. ok bye.
27 Komentar untuk "MENDATINGKAN DIRI DI PESTA FLORA PUTRAJAYA!"

pehhh kauuuu..
dating tak hingat..
dah ar tak ajakk..
hahaha..
lawa pic tu..seyesss..pehhh

banyaknya bunga
utk sy ad x?? :)

hahaha amboi, mmg hati tengah berbunga lah tika dan saat ini kan. weweiiit XP lighting lawa lah. pakai DSLR ke?

@AZTIQAH

weweeewiitt. romantiknya, haha sampai skg xde sapa yang sudi hadiahkan d'ya bunga rose ;)

kih kih kih kih...bebunga2 ati tu.. kih kih kih

@Far8 budak baik haha...ko ni..nama pun mendatingkan diri..takkan nak ajak ko. kacau daun je. hahaha..

lawa? mekacih..aku ke gambar tu? hahaha

@AZTIQAH err errr err..ada .. meh la dtg sini. nak bunga apa? mcm2 ada!

@.m y z. heee..aah..DSLR PP Epal punya.. penat bodek dia..

@D'ya Marshmello hehe..takpe..dtg la pesta flora ni..arini last..suh si dia belikan..buat mcm taktik aish..wat2 muka sedih sikit mtk bunga tu. haha

loveee all the pictures :)

cantek betol..
huhuu
jeles ni..

Untung la...hehhe...so0 sweet hokey..!!

ni bukan je dlm hati ada taman..
tp dlm taman ade org berdating...
hehehe...

@Cik Ezy cik ezy pergi la!! best gila..tp arini last

hahah .. sweet plak yang last tuh kan ..


ni mesti beli kat kedai dalam indoor tuh kan ?? jeng3 ..

memang best !!!

Waahh...bestnye dating dalam bunga2..hehehhee (^__*)

Jeles3...huhuhuu

@iPai aah...mula2 mcm tk perasan kedai tu..so tu yg pp epal tanya org mana beli tu..hehe

so sweet..best kan g sini..tapi widad tak dapat g...akak widad jer g..

wah ye ke bagus ye ... hehe .. mesti suka laa cik aish time tuh .. patut laa

ececeehhhh kemain ko ye. :P hati bunga2 letteww :P

wahh ada tambah gambar bru~ guna DSLR? no wonder lah gambar cantik gila. kak aish cantikkkkk :D

Back To Top