MENDATINGKAN DIRI DI PESTA FLORA PUTRAJAYA!

Tags

Ini entry bergambar. sila layan je ok. zass..


GARDEN LUAR

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 masa ni baru lepas jeling kat semua orang supaya kosongkan tempat. aku nak bergambar sorang pun susah orang lalu lalang. haha. 

Photobucket
ehem sempat lagik bercanda ye. hai PP Epal!

tahun ni tema ros. so dekat bahagian indoor, memang kebanyakan bunga ros. cantik gila! sambil jalan tu, aku dok jeling jeling orang orang yang pegang bunga ros.. mana dorang beli ek? nak jugak. *sambil jeling maut dekat PP Epal suruh belikan. haha


INDOOR
Photobucket
syurga rose! suka gila dekat rose merah. masa ni, jeling lagi dekat PP Epal harap harap da paham la ai nak yang macam ni. boley? haha



Photobucket


Photobucket


Photobucket


PhotobucketPhotobucket

Photobucket
muka nak garang kan. tau la ada darah polis! huh.


MALAM!

Photobucket

Photobucket


so the happy ending was, aku dapat bunga lagi! haha. tu la motipnya aku bawak PP Epal ni. sian dia, gigih tanya orang sana sini mana nak beli fresh flower. sebab time tu tak jumpa orang yang jual bunga. so dia pergi tanya orang yang beli tu, beli katne. haha. saja je buat ai terharu tau. 

Photobucket
Thanks PP Epal. sangat enjoy mendatingkan diri dengan kamu semalam. nanti bagi lagi bunga okay. haha. 

Photobucket
konon sweet la time ni. blah. haha. 



rose itu merah. merah itu cinta. cinta itu kamu.



haha. geli pulak aku. ok bye.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :