.

.

BERIBU SESALAN - BEST OHH


Siapa suka lagu ni angkat tangan cepat? nak kira. hehe. lirik dia menyentap ohh..3 gabungan suara yang mantap. sila dapatkan album ni di pasaran gelap atau pun terang. haish.

ok enough. sebenarnya ada benda yang aku nak update. banyak. tapi tunggu masa sesuai. tapi entry tu tak ada la kene mengena dengan beribu sesalan ke apa ke. tak tak tak. ah malas nak pikir. paling penting? senyum. ye. senyum tau. 


P/S - aku dah tahu pemenang contest tu siapa. takut pulak nak bagitahu. taknak bagitahu boleh? haha.
19 Komentar untuk "BERIBU SESALAN - BEST OHH"

hurm xpernah dgr pun lg lagu ni

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/pening-la-pilih-kereta-mana-nak-beli-ni.html

haha senyum senyum senyummm. hati tengah berbunga lah katakan :P sama lah kita. hati ziema pun tengah berbunga jugak skang. dah jumpa cinta hati bru. heeee :D

boleh tahan jugak la lagu ni. lirik best, ditambah yang menyanyi tu punya suara yang mantap.

tapi kan, macam dah banyak lagu muzik dia macam ni.. ngee :D

suka lagu ni!!!nk jugakk angkat tangan sebelum nk tido hehe

best kan lagu nieee!! suka jugak! heheheheh...

tk minat lgu mcm ni... kih kih kih...

suka sgt lagu ni..saya angkat tangan yer..heheh

alahai...xpenah dengar pun..lagu baru ea? nmpak sgt lama xupdate lagu. asek ngn korea je. huhuh..lepas ni nk kena jenguk ah sikit..^^

melodi bes ... n suara diorg memang sangat menusuk sampai remang2 sikit ...

ni kalau buat kat muzik award, memang lagi syok ni ..

lirik, tak layan lagi ..

@saiazuan ha apa lg dgr la.hehehe..best tau

@.m y z. erkkk..sama la kt! hahaha..congrats dear

@ASaDa RyutaRo suka sbb penyanyi dia mantap2..eh lagu org sana mcm ne ekk..hehe

@ArulchelseA haha dasarrr lelaki.hahaha..dah tu ko suka lagu apa ha? haha

@najihah sahami ooh mish suka lgu korea ea..haha..ok ok..lain citarasa

@iPai ha ah best..emmm yup ada kontest..lum umum lg pemenang..sbb too bz dis 2 week..

owh maybe time tuh tak sempat kenal blog ni lg ... congratz kepada pemenang !!!

Ok.. lagu ini best !!!! dah dgr banyak kalii ..

Back To Top