ADA BLOGGER BAGI BUNGA! AHAKS

Tags

Photobucket
dia bagi sekuntum je? nape tak sedozen? ada sapa sapa boleh lempangkan dia? hehe.



"i'm your loyal reader...."
 
ok tak payah la nak teka teka. kurang kan kontroversi tingkatkan prestasi. manisnya kurma itu? ye muka aku lagi manis dari kurma tu sekarang ni. hikhik. kenapa gelak hikhik? sebab bunyi nya macam gedik gila. takyah tanya tanya, manede apa apa. sila percaya. 

actually blogger ni memang dasar pemalu tahap perempuan melayu terakhir punya. so dia try untuk gagahkan diri bagi bunga ni even seumur hidup dia tak pernah bagi. so tepuk tangan! hehe.

tapi yang sweetnya, kitorang jumpa sebab aku nak pinjam barang dari dia, so dia pun bawak barang tu, and aku tak expect ada bunga dalam bag tu. suddenly dia kuarkan bunga tu and bagi, and muka dia sangat merah ye kalau yuolls nak tahu.

so tak kisah berapa kuntum pun dia bagi, tapi aku suka kesweetan dia tu. really appreciate it. effort tuuu. ada loyal reader jugak blog paling kuat merapu ni ea? ahaks. oklah, next time aku bagitahu siapa blogger tu okay.
bye!


sekarang ni biar lah rahsia..:p

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :