.

.

ADA BLOGGER BAGI BUNGA! AHAKS

Photobucket
dia bagi sekuntum je? nape tak sedozen? ada sapa sapa boleh lempangkan dia? hehe.



"i'm your loyal reader...."
 
ok tak payah la nak teka teka. kurang kan kontroversi tingkatkan prestasi. manisnya kurma itu? ye muka aku lagi manis dari kurma tu sekarang ni. hikhik. kenapa gelak hikhik? sebab bunyi nya macam gedik gila. takyah tanya tanya, manede apa apa. sila percaya. 

actually blogger ni memang dasar pemalu tahap perempuan melayu terakhir punya. so dia try untuk gagahkan diri bagi bunga ni even seumur hidup dia tak pernah bagi. so tepuk tangan! hehe.

tapi yang sweetnya, kitorang jumpa sebab aku nak pinjam barang dari dia, so dia pun bawak barang tu, and aku tak expect ada bunga dalam bag tu. suddenly dia kuarkan bunga tu and bagi, and muka dia sangat merah ye kalau yuolls nak tahu.

so tak kisah berapa kuntum pun dia bagi, tapi aku suka kesweetan dia tu. really appreciate it. effort tuuu. ada loyal reader jugak blog paling kuat merapu ni ea? ahaks. oklah, next time aku bagitahu siapa blogger tu okay.
bye!


sekarang ni biar lah rahsia..:p
23 Komentar untuk "ADA BLOGGER BAGI BUNGA! AHAKS"

wah...arini lunch lauk bunga ros la...hehehe..

wahhhhh cik aish jd minah bunga hri nih,xpe skuntum pn oke ape,hehehe (cotton lme dh xjenjln skali nenogk wah blog cik aish yer header dh laen ek,sori ktinggalan cket >.<)

alahh g tahu jelah kak. leh suruh die hantar kat saye sekali. hahahaha

wah!!!! laki ke pompuan blogger tu..?
aiyok cik aish..

wah.. nak tau jugak.. btau la cepat cik aish..:)

waaahh..
siapa kah yg bg bunga tuh cik aish..
sy pown nak jadi loyal reader cik aish la..\
ahahahaha

Alololooo...so sweet!!
Jeles nye..hehehhee

@Fazil Hamid huhu lauk bunga ros ea? awet muda tuu

@COTTON LADY hehe minah bunga ea? adesss..tkpe..pasni nk try mtk satu dozen. kahkah..

@Solihahazahar haha.tkpela..biar lah rahsia..ecee mcm artis la plak kan..gile menyampah kan.haha

@Marya Hana lelaki ah..kekeke..klu perempuan, sah sah la dia les. da la aish penah kene ngurat ngn less..tamo tamo

@khadijah haha dijah..orgnya adalah....tgu selepas ini.. kekekke

@hidheryusof ntah la..tatau sapa..pp dia mcm epal..kenal tak?

@Cik RoSs haha..u mtk kat si dia, kompem dapat!

wah .. rahsia2 .. tak bgtau ek ...

aww suweeeetttt yee ..tak jadi r bg bunga .. hahah

@iPai aik..apesal tak jadi? hahaha..

perghh ade secret admirer bebb. aku sepanjang idop tak penah dapat bunga walaupun sekuntum tau takk

tak jadi sebab ade orang dah bagi .. =P

eh baru aku teringat ... sebab tuh tak jadi jumpa ari sabtu eh .. sebab ada orang nak bagi bunga ... ooo .. cenggini laa

wahh sweetnya. siap dapat bunga tuuuuu. mesti terasa mcm di-appreciate gila gila kan? bertuahnya :D

Back To Top