.

.

TOLONG JAWAB!

Aku nak tanya satu soalan tentang teori ni. 


kalau perempuan, semakin lama, semakin sayang dekat teman lelaki dia. 



kalau lelaki, semakin lama, semakin tak tunjuk kasih sayang dia. mula mula bukan main lagi semangat. 


betul ke? 


sekian update untuk hari ni. jumpa esok!
41 Komentar untuk "TOLONG JAWAB!"

tepuk dada tanya selera..hehe
depend on person, bagi saya, mmg la makin sayang if org tu makin sayang kita tapi klu dia dh stat abaikan kita, we shud leave b4 we get hurt :)

mayb dah boring.. mayb la..
so kna tegur ckt la klu dia mcm tu

ada hantu dlm lappyku~
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/hantu-update.html

xde lar..pempuan laki sama jek.. yg lain hati n niat masing2.. :)

no komen..takde pengalaman...hehehe...

Erk?? Adakah begitu. Hahaha. By the way, sy sbg lelaki. Lelaki cpt bosan dgn suatu perkara. So, si GF perlu bijak dan kreatif untuk menarik minat si BF. Tapi, beringat dan berpada. Jangan sampai kreatif untuk mendapatkan bastard sudah lar. Ingat batasan. Masing2 kena muhasabah. That's my way. ^^

erk.. betol ker?? 50-50 kot.. :D

klu ikut pengalaman betol la sesangat.. lelaki bile blom dpt syg bagai nak rak.. bila dh dpt abaikan.. huhuhu..>_<

stuju ngan mr thinker@ali..
pompuan skang nmpak cam klise..
yg gedik tu, gedik la..
susah nk cri wanita melayu terakhir skang..huhu

hurm .
yang ni , teori pertama , so true .

second teori , depends .
lelaki ni bila dah dapat , dorang start rase comfortable . so , there no more bende2 macam mule2 dulu .

sayang or tak , hanya awek lelaki tu judge sbb dea je kenal bf dea =)

tak semua sama.. pernah mengalami keadaan yang berbeza..

tak tau la ye brgantung pd diri masng2... sebenarnye prmpuan pun ade macam tu gak.. tak leh tuduh satu pihak je kan..

yes!!!!!!!!!! betoi2 sgt2....tp nsb baik skrg dh single......

msti ramai lelaki x nk setuju kan
hehehe
sy rasa lak
kalau bcinta
tempoh slps 5 taun tu dah makin pudar

Lelaki pas kawen alingment lari.mula cr org lain.

nope .. tak semestinya .. untuk kasih sayang yang tulen, reaksi lelaki sahaja yang begitu .. tetapi dalam dirinya ia tetap sayang ..

men always have problem in expressing their emotion ... thats y women thought like in this post ..

n juz keep in mind, in relationship we need both to believe in each other even their act not like one.

if not, wat else we want to believe in ?

both men and women always try to refresh their feelings (love, miss) to each other to ensure their emotion in check ..

ermm..widad memang lemah bab2 ni..hehhe

@saiazuan huhu so lelaki ke perempuan yg akan cepat boring?

@b a m b a m ' s btul gak kan...hope teori ni salah. hehe

@Mr.Thinker@Ali oooo yeke..btul gak..lelaki mmg akan cpt bosan..so masing2 kene main peranan supaya that rship tak hambar..kan kan

@budak_baik ala ko ni..aku tak de ciri2 pompuan melatu terakhir ke? hahahaha

@shaerin yes..bernas..btul tu..dorang sebenanrnya rasa confortable..

@ASaDa RyutaRoyeke..so teori tu salah la..hope so..:)

@khadijah aah..kdg2 pompuan pun camtu..hehe

@syahira ariff hehe maybe sbb hub tu dorang rasa da kukuh..so tak perlu nak tjuk lg..tp sbenarnya dorang still syg

@iPai yela...betul..tu bezanya atr lelaki dan ppuan..lelaki takkan selama2 nya express dorang punya feeling tu..tp sebenarnya dorang syg..hahaha cewahh dan dan je jawapan aku ni

SANGAT BETOL. eh ade laki nak bantah? ok la ok lah. sesetangah lelaki memang mcm tu.

mula2 nak ngorat, beli bunga, ayat xnak kalah, siap selak buku tips2 becinte. bila dah dapat........


NON HADOOOOO yang indah2..

yeahh betul2! dah penah alami situasi mcm ni T__T

mn ade. klu ada 3rd pati, aku rs dua2 lingkop. ms tu ksh syg wat alas kaki je. huh! benci betui......

Back To Top