.

.

DISKRIMINASI DARA VS TERUNA!


ini tidak adil! saya bangkang yang arif. kenapa lelaki suka buat entry pasal cara cara nak tahu sama ada perempuan tu masih dara atau tak? sedangkan kami kaum kaum wanita tak pernah nak sibuk tahu cara sama ada lelaki tu teruna lagi atau tak! ini tidak adil! 

ha macam mana tu..untuk kaum lelaki di luar sana. bukannya kitorang ni tak kisah korang ni teruna ke tak. kitorang kisah sebenarnya. tapi bagi kitorang, lelaki ke perempuan ke, dara ke teruna ke, once korang lakukan kerja terkutuk tu, dua dua dapat dosa. dua dua dapat pembalasan kan?
  
jadi takyah nak diskriminasi sangat lah kan. memang kesian la kat kaum perempuan sebab kalau takde dara, maybe boleh detect. tapi salah perempuan tu seratus peratus ke kalau dia tak ada dara? lelaki yang menghilangkan dara tu tak salah? 

nasib kaum lelaki memang baik. sebab ada teruna ke tak ada ke, memang susah detect. tapi ada kitorang kisah? kat akhirat esok tuhan tahu. kalau kat dunia ni, kitorang boleh detect mana yang takde teruna, macam pakai sensor ke apa ke kan..ha kompom la 90 dari 100 lelaki sudah kehilangan teruna. 

takyah la diskriminasi dekat perempuan. geli makkk tau! mencik.

nak tahu lelaki tu teruna ke tak? *kekeke keji weh aku. habis lah korang pasni kaum lelaki ooii!" atau mahu semak tahap keterunaan korang? taip ON TERUNA dan hantarkan ke... klik bawah ni. hahah


28 Komentar untuk "DISKRIMINASI DARA VS TERUNA!"

betul lah
dulu rina selalu tertnya2 knapa boy sebuk jer nak girl yg ada dara
padahal dorang tuh ada teruna lg ker,,
rasa tak adil bila girl yg ada dara dijodohkn dgn boy yg xder teruna

haha dah nak taip dah on teruna tadi ;p

bila la inventor-inventor nak invent alat pengesan teruna yer?? hehe

betul.
cara nak tentukan perempuan to dara atau tak belum tentu betul.
bygkan lah, kalau perempuan tu dara lg, tpi sebab ada cara tu, kata dia tak dara.

tak ke aniaya? ishish!

ni kes tak puas ati ni .. hehehe

hahaha.. ada jugak cara nak tau lelaki teruna atau tidak rupanya. saya baru tau!

fuh...nasib baik saye maseh teruna...hahahaha...

yup.. setuju sangat.. sebenarnye dua dua salah kan.. laki jgn nak lepas tangn je, kt akhrt nnt akan dpt gak pmblsan kan...

@reyna tu ah kan..tp kaum kt takde nak pertikaikan sgt..mmg la kena memilih yg terbaik..tp klu once lelaki tu takde teruna tu kisah silam dia..biarla..yg penting dia tak buat lgi..tp lelaki ni sibuk je nak check2 kt.haha..keji tau

@lilies.john tu ah..komfem laku dipasaran. hahaha.

@diya yeee btul..kdg2 cara2 tu tak betul sgt..pasal tumit tak merah..maybe dia punya kulit mmg mcm tu..sebab kurang minum air ke kan..tau jela faktor cuaca skng..kulit kering je. haaa..pastu tuduh takde dara..adil kaa? haha

@iPai mmg.tak nampak tu masuk court!hahaha.

@ASaDa RyutaRo ada..emmm encik asada dah taip ON TERUNA ke lum? haha

@Fazil Hamid adess...da mcm keretapi pun masih ada teruna kaN..sangat mentipukan

sabar2 ... heheh .. bertenang ..

yep..kalau dara tu dah tak de dara. sape yang buat. bukan lelaki jugak ke? aiyaa...lgpun, xsemestinya perempuan tu hilang dara sebab seks..kan kan. tipikal. ahahaa..nice entry lol aish!!tabik springggg!

hahah...kelakar la isu ni...ada juga isu ni untuk sms..

zaman sekarang ni bukan main susah nak tau si polan ni dara or tak. teruna ke tak. umat akhir zaman. naudzubillah.

tapi kan bila baca entry check keterunaan tu kan, hahahahaha mcm tu ke teruna? adoi lawak2.

Back To Top