DISKRIMINASI DARA VS TERUNA!

Tags


ini tidak adil! saya bangkang yang arif. kenapa lelaki suka buat entry pasal cara cara nak tahu sama ada perempuan tu masih dara atau tak? sedangkan kami kaum kaum wanita tak pernah nak sibuk tahu cara sama ada lelaki tu teruna lagi atau tak! ini tidak adil! 

ha macam mana tu..untuk kaum lelaki di luar sana. bukannya kitorang ni tak kisah korang ni teruna ke tak. kitorang kisah sebenarnya. tapi bagi kitorang, lelaki ke perempuan ke, dara ke teruna ke, once korang lakukan kerja terkutuk tu, dua dua dapat dosa. dua dua dapat pembalasan kan?
  
jadi takyah nak diskriminasi sangat lah kan. memang kesian la kat kaum perempuan sebab kalau takde dara, maybe boleh detect. tapi salah perempuan tu seratus peratus ke kalau dia tak ada dara? lelaki yang menghilangkan dara tu tak salah? 

nasib kaum lelaki memang baik. sebab ada teruna ke tak ada ke, memang susah detect. tapi ada kitorang kisah? kat akhirat esok tuhan tahu. kalau kat dunia ni, kitorang boleh detect mana yang takde teruna, macam pakai sensor ke apa ke kan..ha kompom la 90 dari 100 lelaki sudah kehilangan teruna. 

takyah la diskriminasi dekat perempuan. geli makkk tau! mencik.

nak tahu lelaki tu teruna ke tak? *kekeke keji weh aku. habis lah korang pasni kaum lelaki ooii!" atau mahu semak tahap keterunaan korang? taip ON TERUNA dan hantarkan ke... klik bawah ni. hahah


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :