.

.

SWEET NYA COUPLE NI!

Salam.
ok blog yang ketiga aku nak review adalah kepunyaan seorang makwe yang comel lote tapi peminat bola. kalau kat wall dia, memang banyak ah ulasan bola dari dia. hihi. dah la comel, minat bola, pastu, sweet lak tu dengan pakwe dia! sebab aku suka entry pasal kesweetan pakwe dia tu. 

nak baca sila picit banner kat bawah sekuat hati ok.
Photobucket


makwe ni pun ada buat tutorial. haa aku ada belajar macam mana nak buat tab menu paling sempoi macam kat bawah ni. aku belajar dari dia. ha nak cedok lagi ilmu tutorial yang lain atau nak request tutorial? boleh picit bawah ni dengan lemah lembut ye.



pastu aku ada unsur unsur jeles sikit ah dengan makwe ni sebab dia dah jumpa blogger femes tau! ha nak tahu siapa blogger femes yang makwe ni jumpa boleh terjah dekat entry ni okay! 


ok. dari segi template, blog ni memang cun ah. tang header tu yang aku paling jeles. kemas lak tu. memang menepati piawaian antarabangsa la kan. so korang korang boleh lah terjah blog makwe ni ok. sebab entry entry dia memang cool..

aku pun ada kenangan manis gak dengan makwe ni. memula aku komen blog dia guna "saya" "awak". pastu kitorang decide untuk "kau" "aku" je dengan dia. sebab lagi mesra gitu..lagipun umur sama je kan. eh yeke? syyhh..

kitorang dah tukar tukar nombor fon. konon nak mendatingkan diri together gether. tapi last last aku tak jadi sebab timing tak mengizinkan. so kitorang pun tengah tunggu masa yang sesuai nak jumpa sebab makwe ni sekampung dengan aku. ha korang yang duduk area seremban, jom la kita dating together gether! sebab makwe ni kata dia segan nak jumpa aku berdua. haha. aku janji tak lakukan apa apa di luar jangkaan kau. aku dah lama tinggalkan dunia lesbian. :p dont worry. 

haha ok tajuk entry takde kaitan langsung kan? nak baca pasal kesweetan kapel ni, tekan banner atas tu.  

ok lah. aku dah follow lama da. korang bila lagi?

P/S : actually segmen review ni untuk pemenang top 6 Blog paling cool yang aku anjurkan dulu. so kalau nak terjah blog lain yang termasuk dalam top 6 tu, boleh la pergi dekat link INI dan INI.
23 Komentar untuk "SWEET NYA COUPLE NI!"

loh korang dok seremban boleh ah gonjeng same2.. hehe..


bf i org rembau cik aish.. :)
mase mule2 becinte dlu selalu ah turun seremban..

@Marya Hana waa yeke...haha boleh la gonjeng sama sama ngn si mira edora ni sekali.. ;p

bergonjeng la korg..nk join bole? :)

hahaha sweet gila boleh tak pakwe dia. siap masakkan untuk dia. wohooo~ jelessssssssss! haha. PP Epal pandai masak tak? wink wink ^__^

@Abang Stalker boleh...mintak izin si dia dulu..haha

@.m y z. haaa dia tak pandai la ziema..haha..maunya meletup dapur tu nnt.. ahaks

hehhe thanks babe! patut la tetibe ramai plak komen entry tu. hehehe mekasih :D nnt dating bukak pose same la!. bawak aku makan kat tmpt paling best kt seremban. bole? :P

jom gathering sebelum puasa jom !!!! jom laa .. jom laa ..

@Cik Mira kt mkn poktek nak?? best whattt... haha jom jom...ipai pun da get ready tu...

@iPai ala kang aku plan btul2 kang.. hahaha

poktek kat mane weh? aku poktek tu bukan nama tomyam ke? haha

@Cik Mira poktek tu tomyam la..tp lg sdp dr tomyam.. hehe

amenda pktek tuh .. tak penah dgr pon ..

apa lg .. mira pon dah ajak gathering .. jom2 je laa .. wuhuuu

@iPai hades.poktek tk penah makan ea? hehe..sdp kotttt..ok ok akan aku aturkann..hehehe tgguuu

@Cik Aishhaaa set time. aku blk semban nnt ;D

@Cik Mira tu ah..ok ok..t aku try setkan time ye..

si Dia kata....NO!tp...bkn sbb apa,2nd week pose mmg x bole la.


nk kwin kn..*ada plk org kwin time bula pose :P

dh lalu & jenguk skjp. grab tight sis. amennn....

Back To Top