.

.

lagi sanggup pakai tempurung kelapa daripada mintak pakwe teman beli coli!

direct gila tajuk entry malam malam minggu macam nih. rasa nak lempang diri sendiri pun ada jugak. takde ah tadi aku merayap Jusco, ingat nak ah tinjau tinjau jap "menda alah tu" (tayah buat buat loading ek korang) pastu aku nampak couple muda mudi seronok sama sama pilih coli. aku naik segan dah. 

siap pilih pilih warna apa lawa. macam ah lelaki tu nampak kalau perempuan tu pakai warna apa sekali pun kan?? haks haks. malu weh. kalau aku ah kan, aku ajak pakwe aku teman cari kan coli untuk aku ah kan, taknak aku. tak surprise ah kalau dorang tahu saiz apa kita pakai! kan ke tak best tuh. biar ah malam pertama baru dorang tau. nasi lemak 50 sen ke singgit ke apa ke kan. 

tapi kalau masa kapel ni, elak elak kan ah ajak pakwe tu teman pilih kan warna coli, pilihkan design mana yang lawa, siap tolong pakwe pegangkan ke sana ke sini. malu ah weh. aku yang menaip entry ni pun dah merah merah muka dengan tapak tangan ni. 

tu pasal ah aku lagi rela pakai tempurung kelapa dari mintak pakwe teman beli coli. takyah ah.mekasih je. biar ah saiz, warna dan bentuk apa yang aku pakai tu menjadi rahsia diri ni. wah kerana diriku begitu berharga. mana leh tahu sekarang! haha


gambar apa nak letak ea? jangan mengada nak harap aku letak gambar coli dalam entry ni. siku nak?


ok lah bye!
10 Komentar untuk "lagi sanggup pakai tempurung kelapa daripada mintak pakwe teman beli coli!"

ahaha..baik punye entry.yess!aku lagi segan na pilih& beli coli ni.so aku minta mak aku belikan.hehe

haha mak ai..mintak mak beli ea? adeh..:D

betul cok aish..mcm sama jer situasi kita.td deela g tesco ada la couple nie sibuk pilih bra..alah2 kita yg nak duk memilih nie pulak segan ada lelaki kat area tu..br couple dah teman beli bnda alah tu..segannn la..

Meh singgah: Hadiah perkahwinan yang paling besstt!!

teringt plk kat kawan chii tme study dulu..dia dok tanya saiz bra ..memandangkan kitorang open..so chii cite la..dia nk belikan utk awek dia kalo x silap time tu..tp alhamdulilah..da jd bini yg sah da pun krg ni...

wat masa ni.chii selesa beli ngan adik..hehehe

gua lelaki so nak drop komen pun semacam je ni.. =P pape pun memang betul r.. bf2 xyah r ngade2 nak tolong join pilih sekali.. lawak je.. hee

@fadheela : tau takpe..last2 malas nak beli.haha..
@chii : haha belikan awek bra eaa? pergh.. nasib bek da jadi bini
@kay-are : haaa ehem ehem..ada pengalaman tak?haha

tak payah pakai lagi bagus save bajet.......bukan orang nampak.....gurau je

mnde tu kn kite yg pkai..
bkn boipren kite yg pkai..
beli sndiri sudah..
hihikk

aarrgghh!!
eeuuuwwww!!!
ku biasa beli sorg2 weyh!
x terpikir pon nk bwk pakwe bagai!
lau laki aku x pe ahh!
segann segann!!!

Back To Top