TIPS MELAJUKAN BLOG

Tags

Blog kedua yang aku nak review hari ni adalah kepunyaan ...jeng jeng jeng..

klik banner untuk baca entry tentang tips melajukan blog tu ye. info sangaat berguna

Photobucket

so ni tuan blognya..kacak? sila terjah sambil kelip kelip mata kat dia ye. tapi dia sekarang tengah bizi. *kau asik bizi jela taufiq oii*


Photobucket
 klik banner untuk pergi tutorial

ok. aku memang suka blog yang buat tutorial. korang ingat senang nak buat tutorial ni?? so korang boleh usha tutorial mamat ni ye. seyesly aku pun ada jugak belajar tutorial dari dia. sebab tutorial dia senang nak faham. 

kalau korang nak tahu, aku ada kenangan manis dengan blogger ni. bila ingat balik, senyum sendiri. aku tatau la dia ingat lagi ke tak. tapi aku ingat lagi. mula mula dulu aku punya follower ada la dalam 4 ratus. dia masa tu da 800 dah. so aku pun memang selalu pergi blog dia. sebab blog dia memang cool! menepati piawaian contest aku tu. 

pastu kan, tiba tiba masa follower aku cecah seribu, dia punya follower ada ah dalam 800 lebih lagi. so dia terjah shoutbox aku tanya aku pakai jampi apa sampai leh lawan dia. haha. aku nak tergelak sebenarnya. macam sweet pulak kan. kekeke. nak buat cam ne. ai naik ferrari. vrooom vroom. haha. ok gurau je. 

lepas tu, korang ingat tak masa blogspot buat hal tak boleh bukak dulu? aku punya la gelabah tahap semut kena pijak, aku ingatkan aku main koding sampai jahanam blog, lepas tu terus inbox dia meraung raung mintak tolong. malu ai tau. 

so tu la kenangan aku dengan blog ni. haha takde kena mengena dengan tips melajukan blog. nak tau entry pasal tu, klik banner. ok chow chin chi!

P/S : aku dah follow. korang bila lagik?

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :