.

.

TIPS MELAJUKAN BLOG

Blog kedua yang aku nak review hari ni adalah kepunyaan ...jeng jeng jeng..

klik banner untuk baca entry tentang tips melajukan blog tu ye. info sangaat berguna

Photobucket

so ni tuan blognya..kacak? sila terjah sambil kelip kelip mata kat dia ye. tapi dia sekarang tengah bizi. *kau asik bizi jela taufiq oii*


Photobucket
 klik banner untuk pergi tutorial

ok. aku memang suka blog yang buat tutorial. korang ingat senang nak buat tutorial ni?? so korang boleh usha tutorial mamat ni ye. seyesly aku pun ada jugak belajar tutorial dari dia. sebab tutorial dia senang nak faham. 

kalau korang nak tahu, aku ada kenangan manis dengan blogger ni. bila ingat balik, senyum sendiri. aku tatau la dia ingat lagi ke tak. tapi aku ingat lagi. mula mula dulu aku punya follower ada la dalam 4 ratus. dia masa tu da 800 dah. so aku pun memang selalu pergi blog dia. sebab blog dia memang cool! menepati piawaian contest aku tu. 

pastu kan, tiba tiba masa follower aku cecah seribu, dia punya follower ada ah dalam 800 lebih lagi. so dia terjah shoutbox aku tanya aku pakai jampi apa sampai leh lawan dia. haha. aku nak tergelak sebenarnya. macam sweet pulak kan. kekeke. nak buat cam ne. ai naik ferrari. vrooom vroom. haha. ok gurau je. 

lepas tu, korang ingat tak masa blogspot buat hal tak boleh bukak dulu? aku punya la gelabah tahap semut kena pijak, aku ingatkan aku main koding sampai jahanam blog, lepas tu terus inbox dia meraung raung mintak tolong. malu ai tau. 

so tu la kenangan aku dengan blog ni. haha takde kena mengena dengan tips melajukan blog. nak tau entry pasal tu, klik banner. ok chow chin chi!

P/S : aku dah follow. korang bila lagik?
19 Komentar untuk "TIPS MELAJUKAN BLOG"

blog die mmg bes..tapi skang da jarang update

@cik najihah yup..dia bizi skng..study kan..tkpela..nak uat camne..hehe

suke la kalo blog ade tuto ni..
haha

boleh try ni...
agak2 kalau bodben dah lebih limit pon boleh laju jugak tak..?

kadang2 trpikir gak, rajinnya blogger2 kite ni buat tutorial..

i pemalas gila.

jap nk pergi terjah blog beliau...mana th leh bantu ..=)

waaa...kena terjah naik ferrari jugak ah!!

konon cam blog saingan laa ni .. heheh ..

nak lawan blog ni, susah laa plak .. dia naik ferari .. saya naik kancil je ..

nanti kasi spam, Hi how are you kat facebook dia .. heheh

@Cik Ezysama la..best kan..mcm2 leh belaja

@Fazil Hamid haks haks..suka kacau kita tau dia ni..adess...

@Marya Hana hehe..aish buat sbb utk reference diri sdiri gak..hihih

@iPai hehe..eh tadi ipai tibe2 post kat fb aish la sai hai how r u..tu memain ke apa tu? aduhh..jgn la virus lak

pehhh manis gile kenangan kau kat dia..
tapi kenangan pahit dy kat kau..
menyusah kn dy je..
hahahahahaha =p
tu ar kn..mmg susah
blog aku pun entah ape entah..
mmg tak pandai pun..
tolong cantik kn blog aku bolehh??

@Far8 budak baik hahaha cis betol ayat kau..tu la kan ..mesti dia nyampah gila..aku ni nyusahkan dia..haha..tp sebenarnya kau jeles kan aku ada kenangan manis ngn dia? hahaha

cantikkan blog kau? boleh..tapi upahnya apa? hahaha

memain je .. mesti ngigau2 takut nak tido ni .. hehehe

first time masuk blog ni. kemas gila kott. bese lah blog lelaki kan. followers ziema pun gerak slow sebab dah tak aktif sangat kan skang. hee~

aduh aish. sory mmg aku bizi. hahaha. thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks.........
aku baru je korek2 post ko arini. hahaha. thanks taw.

Back To Top