SURAT SEORANG MENANTU KEPADA IBU MERTUA

Tags

best betul baca entry pasal surat seorang menantu kepada ibu mertua tu. haha. sebab tu blog tu tersenarai dalam top 6 contest aku baru baru ni. entry dia best. jom kita usha dan support blogger ni ok. jom..



klik header pink yang comel ni untuk baca surat tu.

Photobucket


so far aku suka blog ni sebab first, entry yang dia bagi pasal surat tu memang kelass. korang ingat tak surat bantahan tayangan nora elena dulu tu? ha surat tu mengingatkan aku dekat blog ni tau. sebab memang kreatif ah buat entry dalam bentuk surat ni. haha. 


dari segi template, blog ni kaler pink. tapi bukan lah sebab dia kaler pink aku pilih blog ni salah satu dari top 6 tu. takde la..pandai korang ni tau. cuba korang tengok blog dia. kemas je. aku paling suka blog yang kemas kemas ni. sedap mata nak membaca entry. sidebar dia pun tersusun. yang penting, simple. less is more aite?

Photobucket
klik banner tu untuk tengok tutorial 



dan ada satu entry dari tutorial dia yang menarik. klik gambar bawah ni okay.
Photobucket


ok lah. korang jangan lupa terjah ye! aku dah follow, korang bila lagi? bye bye!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :