.

.

KENAPA AWAK SUKA BULI SAYA?

selalunya kalau boyfriend mesti tak sampai hati nak buli girlfriend dia. tapi Pipi Epal memang suka buli aku. seyes sangat membencikan. 

mangsa buli. muka happy gila kena buli. haha
 
Aish : PP Epal, kenapa awak suka buli saya?
PP Epal : mana ada.. (ayat penafian yang boleh dijangka)
Aish : ada. nak saya bukak buku buli? (ada ke buku tu?)
PP Epal : buli kan tanda sayang..
Aish : manede istilah tu! (konon konon sweet la tu ea nak bagi istilah camtu!)

Sebenarnya PP Epal memang suka buli aku. dalam sedar, tak sedar dan juga separuh sedar. time tidur je dia tak buli. sebab kitorang belum kahwin lagi. kehkeh..siut.

ingat lagi haritu PP Epal ajak aku pergi stadium tengok TATU. aku pulak baru habis mengajar tuisyen pukul 8 malam tu. so dia msg tanya awak tak pergi ke? (eley ayat tersirat sebenarnya nak ajak aku lattew) pastu kesian kat dia pergi sorang sorang. *sebenarnya risau sebab lelaki kalau sorang sorang, nanti dia jeling pompuan lain. hehe. aku pun pergi la ikut dia tapi janji pukul 8.30. so bila jumpa, dia kata..

PP Epal : awak, kalau ikut logik, awak mesti tak sempat mandi kan tadi?
Aish : eh tolong sikit. hargai la sikit. saya penat mandi untuk awak tau! (buat buat marah)

kalau time salam tangan dia masa jumpa, dia tuduh tangan aku busuk. aku pun cium tangan aku nak tau sahih ke busuk? dia kata aku lurus. 

time makan dengan dia, dia longgokkan semua pinggan dan mangkuk mangkuk yang licin tu depan aku. "ish banyak nya awak makan.." (padahal tu pinggan dia) saja nak buat orang lain pandang aku sebagai gadis yang buruk lantak.

boleyy?

mamat ni bila datang mood nak membuli, memang kebencian dibuatnya. tapi bila dia rasa nak jadi sweet, boleh cair kejap.
34 Komentar untuk "KENAPA AWAK SUKA BULI SAYA?"

HAHA PP Epal? kenapa PP Epal? hahaha. ziema pun asyik kena buli je kot. nasib2 T__T

alalla...kalau kena buli ngn pakwe mesti rasa benci sweet2 kan. hehee

tuh laa yg paling seronok bila dpt buli makwe sndiri ..tp bukan yg jenis melampau2 la ,sekadar nak tnjuk yg kita ni nak buat dia gelak saja .. *even kaum adam ni selalunya bnda2 bodoh .. :p

kadang2 rasa sweet gak mcm nih. bila teringt balik time kene buli kdg2 senyum sorang2. nakal.

selalunya, lelaki mcm tu manja sebenarnya. kuikuikui. :)

@.m y z. haha..sebab pipi dia macam epal..kekekeke..tu lah kan..takpe..buli tanda sayang. haha

@najihah sahami aah..tp klu buli lebey2, mmg nak kena siku

@Nazrey Dylandy aauuww yeke..haha..tu la..pembuli ni mmg suka buat org gelak

@Asha hehe..that y aish tulis kat sni..utk simpanan sdiri..nnt leh bc balik kot2 time gaduh ke kan. haha

@HAJAR hasan haaa..betul..dia mmg manja! kalah anak bongsu.haha..jgn la dia baca

sbb selalu tgok film buli la ni..kih kih kih

ni tgh manis2 bercinta laa ni .. hehehe

@ArulchelseA haha tah la...filem buli pun tk mcm ni kot

@iPai aah..boleh masuk program manisnya kurma ini! haha.. pp epal tu nama gelaran dia..sbb pp mcm epal.

alo.. cian bebenor.. aper gi.. praktikkan cara aflin shauki, Buli Balik..hehe

alala,,sweet nya depa kan....tp time kna buli mmg rasa geram kan....tp dh trbiasa,relex je la....hehehe

so sweet nyer kak ish..widad tak pernah kena buli lagi..tapi widad buli org adalh..

@Dzarief Zuhdi yee..dalam usaha utk membuli balik..ahaks

@WidadCutieyGirlZ StorY wawawa...widad jahatt suka buli org..haha

elelelee...padahal suke kan...
cube sesekali die tak buli...mesti terase nak kene buli kan..

alalalala dy nk uji kau kot
boleh tak jadi suami dy
sepanjang hayat..
hahahahaha =p

haha tanda sayang lah sangat XP ok ekceli ziema bukan kena buli tapi kena kutuk dengan boipren sendiri. sayu hati. sobsobb. hahahh.

comels je pp epal.hehehee.moga aish hepy.kena buli pon kite hepy kan.hehe

cik aish tak jahat..tu nama nyer sayang...dah selalu buat silap..widad ape lagi kena kan ..hahha

@Fazil Hamid hehe maybe la kot..tu la kan..tul gak.hehe

@Far8 budak baik haha..takde maknanyaaaaaaa..amboi pandai ko kan

@.m y z. haha..tkpe..dia suka ngusik la tu..kkekekekek..apa lgi..balasss jgn tak balas! ahaks

@rara pinkmafia haha..dia da hentak2 kaki tu protes aish bg nama tu kat dia..nak uat camne kan. heheh

@WidadCutieyGirlZ StorY aahaha btul gak..tkpe..widad tak jahat..notyy je..;p

Back To Top