HATI HATI LA KOT YE PUN NAK JADI RETIS KAN??

Salam. ok. semalam adalah hari yang sangat tak produktif sebab menghasilkan satu entry saja! oohh jangan contohi akak ni ye adik adik. kau bukan blogger hebat sampai orang nak masuk blog kau walaupun kau update sekali je! lain la hanis zalikha ke kan. update sekali je satu hari, dari subuh sampai tengah malam orang tak putus putus datang. so produktifkan diri korang ok. 


previous entry

semalam aku buat entry konon konon retis. no wonder la tajuk pun memang retis. so aku dapat la respon macam macam dari korang yang mengikhlaskan diri mengkomen entry tu semalam. tengs. actually, entry tu bukan nak tunjuk aku ni retis tahap haloba ke apa. tak ye. disebabkan semalam aku malas nak update, so nah amik korang tatap la gambar tu sekeping. miaahaha.

jumlah umat yang request tu aku kumpul sejak tahun 2009. haha. lama tak lama tak? 2 tahun aku berjaya mengumpul 970 request. so takde lah retis sangat kan? kejam tak kejam aku ni 2 tahun tak approve approve orang yang add aku nih. haha. kalau 2 tahun lepas dia add aku masa tu dia single, mesti sekarang kalau aku approve tah tah dah ada anak dah. haks. 

actually bersebab semua tu. 

hati hati lah korang. tak semua orang yang add kita dekat facebook tu, baik baik belaka. ada yang muka hensem, tapi perangai masyallah macam bapak ayam. ada muka suci tapi astaghfirullahalzim, sekali update status, lucah gila. 





jangan la sampai nak jadi retis punya pasal, korang belasah je approve semua orang yang add korang kat facebook tu. konon kalau friends ramai, glemer la? hokoloh. pendek pemikiran. korang bayangkan ea kalau umat umat yang tak dikenali tu, korang approve, pastu dia ada niat jahat lain ke, nak curi gambar korang ke, ha sapa susah? akak risauuu dikkk..

tak pun, kalau yang korang approve tu kategori sangap antarabangsa, pastu update lak status lucah pastu letak link link lucah untuk tontonan kat wall korang, elok elok otak pink, terus kuning. korang pun tahu kan dekat laman sosial ni kadang kadang perangai sepadan dengan nama dia..soSIAL, ha..suka suki share link lucah lucah ni. muka dah la sangap perangai lak macam tu, memang hell la kan. siapa susah? akak tak susah dikk..

so hati hati la bila approve tu ye. takyah nak retis sangat la. bukan dapat award pun. bukan boleh bawak balik motor sebijik pun."pakcik menang mottoorrr" hokoloh tibe tibe ingat pakcik tu.


P/S - berjaya mereject sedikit demi sedikit request request di facebook yang dikhuatiri kualiti dan jaminan keselamatan. haha. ok bai.
Previous
Next Post »