TABUNG BERSAMA MU AISH

Tags

rasa macam benci je dengan tajuk entry. kihkih. aku pun tak tahu nak buat apa hari hari sabtu ni. nak mendatingkan diri, lambat lagi. ha aku nak pergi Pesta Flora malam karang. see you there! :p 

Photobucket
ni lah dia tabung bersama mu aish


korang ada tabung? aku ada. tabung ni aku beli dekat Jongker Walk Melaka. masa tu tahun 2007. so dah 4 tahun aku beli tabung ni. tapi yang aku musykil kenapa tabung ni tak penuh penuh lagi? ahaks. liat gila nak isi duit dalam tabung. nak habiskan duit rajinlah. aaaa tabung..cepatlah penuh. nak beli enset Samsung Galaxy! sobs. 

bedebah punya abang kandung. dia beli Samsung Galaxy! blah lah aku tak heran. aku punya Samsung Corby lagi comel ah! kaler pink lagik tau! tunggu kau! penuh je tabung ni, aku beli iPad terus! masalahnya, bila nak penuh tabung comel aku nih? haha. sangat cis!

P/S : nak mintak PP Epal belikan as hadiah befday rasa rasa kejam tak? time mintak tu, buat buat la muka comel kelip kelip mata sikit.  T___T

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :