.

.

SIAPA PEMENANG CONTEST 'BLOG SAYA BIASA2 JE TAPI COOL!'?

ok. setelah diperkenankan ahli ahli sumo negara, maka dengan ini aku nak isytiharkan pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! dimenangi olehhhhh..jeng jeng jeng..

::

::

::

::

::

::

::

::





::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

(letih scroll? ahaks)

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::



so tahniah ye pada adik ziema kita ni. 
aku pilih blog ni sebab blog ni biasa je. tapi setiap entry dia memang best. serious. so siapa siapa yang belum terjah lagi blog ni, sila terjah dan bagi sekuntum dua bunga sebagai ucapan tahniah. ahaks. 

penat geledah semua entry setiap TOP 6 yang terpilih tu. memang best best. tapi anggap je takde rezeki untuk menang. ni bukan soal pilih kasih or wateva. tapi yang aku rasa berhak menang dan menepati piawaian, perlu menang. okay. tamo sentap sentap ye sayang. 

so apa lagi, jom kita usha entry entry yang aku rasa best dalam blog ni. jom jom. nak list kat sini, banyak kot. ha korang tengok sendiri lah dekat archive dia okay. dia layak untuk menang. 

pada 5 blog lagi yang tersenarai dalam top 6, insyallah minggu depan aku start buat review blog korang yang best tu! okay. hope dapat lah promote sikit kan..tapi Blog PS memang takyah promote dia dah meletup dah. tu bukan blog biasa. blog luar biasa. hehe. 

ok. ziema. inbox aish nombor akaun ye. aish nak bagi hadiah. simpan dalam tabung okay. :)




26 Komentar untuk "SIAPA PEMENANG CONTEST 'BLOG SAYA BIASA2 JE TAPI COOL!'?"

tahniah utk ziema
blog die mmg best..
=)

x pyh scroll smpai bawah.. kt dashboard dh nmpak dh.. x suprise dh hehehe..

tahniah ntuk ziema..^_^

@Cik Ezy yup...bestkan blog dia? mcm blogger lama je rasanya tiap2 entry dia..

@gadis melayu haha yeke..cis..penat den buat titik2 tu...hahaha..tak teringat lak kat dashboard tu. hahaha...surprise tak jadi..uwaa

1 sbb kenape sy tak menang...
hahahaha...
sbb mase tu sy sibuk...jd tak dpt join...ce buat sekali lg...huhuhu..

aik knapo den tk monang pulak ni...

hehe..penat skrol, walopun dah tau belog mane... thniah!

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *gosok mata* *nangis* *kesat air mata* *terharu* hahahah. ternyata harapan yang kak aish bagi tak palsu. thanks a lot a lot a lot. yeay boleh buat beli baju raya! haha *nampak tak muka teruja tahap dewa ni? ish unbelievable :D

@ArulchelseA tak masuk..camne nak menang..uwarghhh

@Dea hahaha tau tkpe...cis..ilang kursurprisan

@.m y z. masyallah..gegar blog aish ni bila ziema hentak2 kaki seronok..kekekekeke..tahniah ye...ziema layak menang..suka baca blog ziema..best..

ahahahahha....ternyata ni mmg pilih kasih....saya bangkang.........kahkahkahkah.....tahniah utk ziema tu...

tahniah ziema!!!
baru jer kenal ziema ni..tapi blog dia widad suka singgah..best la...

ziema? wahhh! tahniah. tumpang gembira kejap. ehehhe

tahniah untuk ziema! nak terjah die sekarang jugak...hehe...

wah gila mantap .. menang tuh !!!

tahniah !!

@Jasmin Ibrahim adess..jgn gitu yang..haha tiada unsur pilih kasih di sini

@EYFAalias yee..ziema..nak bekenalan ke? hahaha

TAHNIAH tuk ziema....tak menang tak pe..nanti buat LAGI :))

yeay!!ziema menang..tahniah ziema!!

kenapa aku baru perasan entry ni? oke mntk ampun busy sgt last week T_T

Back To Top