SIAPA PEMENANG CONTEST 'BLOG SAYA BIASA2 JE TAPI COOL!'?

Tags

ok. setelah diperkenankan ahli ahli sumo negara, maka dengan ini aku nak isytiharkan pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! dimenangi olehhhhh..jeng jeng jeng..

::

::

::

::

::

::

::

::





::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

(letih scroll? ahaks)

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::



so tahniah ye pada adik ziema kita ni. 
aku pilih blog ni sebab blog ni biasa je. tapi setiap entry dia memang best. serious. so siapa siapa yang belum terjah lagi blog ni, sila terjah dan bagi sekuntum dua bunga sebagai ucapan tahniah. ahaks. 

penat geledah semua entry setiap TOP 6 yang terpilih tu. memang best best. tapi anggap je takde rezeki untuk menang. ni bukan soal pilih kasih or wateva. tapi yang aku rasa berhak menang dan menepati piawaian, perlu menang. okay. tamo sentap sentap ye sayang. 

so apa lagi, jom kita usha entry entry yang aku rasa best dalam blog ni. jom jom. nak list kat sini, banyak kot. ha korang tengok sendiri lah dekat archive dia okay. dia layak untuk menang. 

pada 5 blog lagi yang tersenarai dalam top 6, insyallah minggu depan aku start buat review blog korang yang best tu! okay. hope dapat lah promote sikit kan..tapi Blog PS memang takyah promote dia dah meletup dah. tu bukan blog biasa. blog luar biasa. hehe. 

ok. ziema. inbox aish nombor akaun ye. aish nak bagi hadiah. simpan dalam tabung okay. :)




Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :