.

.

DILEMA PEREMPUAN MASUK KEDAI JAMU KEPUNYAAN LELAKI

Salam to all noty girls and boys. 

sekadar gambar hiasan seorang pakcik.

kalau before ni aku buat entry tentang dilema lelaki beli barang ehem ehem dekat cashier perempuan, kali ni aku nak share pengalaman aku sendiri masuk kedai jamu tapi kepunyaan lelaki. kalau hensem macam Shaheizy Sam (hensem ke dia? wek) takpe lagi. tapi pengalaman aku ni dengan pakcik. 

pakcik of cos la tua kan?

orang kata makin tua makin menjadi menjadi. diam diam ubi berisi. so bila pakcik tersebut menjaga kedai jamu, lepas tu aku pulak tiba tiba rasa nak beli barang, helo bukan barang nak kasi ketat or wateva ye. benci tau. tapi actelly aku nak beli shampoo herba. 

lepas tu aku rasa menyesal macam lagu feveret aku beribu sesalan bila masuk kedai jamu tu. pakcik tu.......aa gatal. boleh pulak dia offer aku jamu jamu orang dah kahwin. apa ni pakcik. saya datang nak beli shampoo. bukan pil malam pertama. 

lepas tu aku terbayang bayang renungan pakcik yang menikam kalbu aku aritu. pandangan dia seram tau. macam orang dah lama tak dapat bini. haha leh bayangkan tak? pastu suggest aku beli pil pil orang kawin. what the heyy pakcik.

nasib baik awak pakcik. kalau awk bukan pakcik, lama dah saya bagi siku saya yang lama tak makan orang ni. 

oklah moralnya, bukan lelaki je menghadapi dilema beli barang ehem ehem dekat perempuan, kami kaum wanita pun turut merasa dilema yang sama. malah lebih tragis lagi! ya rabbi dah macam skrip majalah tiga pulok doh.

ok sekian. bye korang.


16 Komentar untuk "DILEMA PEREMPUAN MASUK KEDAI JAMU KEPUNYAAN LELAKI"

muahahahaha.....adessss....selalu gak jmpk pakcik2 yg gatai ni.....nyampah jer tgk....huhu

issshhhh....GATALnya 'pakcik' tu!!
Getik ye dengar!!huhhhuhu...

Tapi,lelaki yang GATAI ni memang camtu.Tak sedar diri..

Rumah kata pergi,kubur kata mari..!!


Mai baca dan komen..

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/07/kentang-oh-kentang.html

ewwwww~ eh tapi kan mmg betul pun. lelaki makin tua makin gatal. hahaha. nasib baik belum pernah lagi masuk kedai jamu2 ni.

huhuhu. itu perkara biasa terjadi. grrr.

eceh, lebih tragis plak .. sama je tragis ye .. hehehe

eeew,pakcik gatalll!

tak sedar diri.keh3!

hahahahaha... dapat ku bayangkan. mesti pakcik tu offer macam2 lagi. pastu citer2 pasal kelebihan ubat tu kan? kahkahkah..

sabor je lah.. jangan sangkut sudah.

*eheh..nk bgtau...gmbr header cik aish yg sblah kiri tu kiut r...suka tgk... :)

nasib tak gi kedai jamu...hehehe...

Eeuuuuwww gelinya.sllu org kata kalau man over 40 ni mmg lain mcm sket.

kalo cik ezy mmg xmsok lgsg la kedai tu..
haha

klau pk cik pun bleh bg siku jugak.. kih kih kih kih

cik aish, kt skrg banyak herb shampoo jual kt watson ke farmasi.. hehe.. kan dh kena tenungan menikam kalbu. kekeke~~

kadang2 pakcik gatal ni tak sedar diri g..hahah

Back To Top