DILEMA PEREMPUAN MASUK KEDAI JAMU KEPUNYAAN LELAKI

Tags

Salam to all noty girls and boys. 

sekadar gambar hiasan seorang pakcik.

kalau before ni aku buat entry tentang dilema lelaki beli barang ehem ehem dekat cashier perempuan, kali ni aku nak share pengalaman aku sendiri masuk kedai jamu tapi kepunyaan lelaki. kalau hensem macam Shaheizy Sam (hensem ke dia? wek) takpe lagi. tapi pengalaman aku ni dengan pakcik. 

pakcik of cos la tua kan?

orang kata makin tua makin menjadi menjadi. diam diam ubi berisi. so bila pakcik tersebut menjaga kedai jamu, lepas tu aku pulak tiba tiba rasa nak beli barang, helo bukan barang nak kasi ketat or wateva ye. benci tau. tapi actelly aku nak beli shampoo herba. 

lepas tu aku rasa menyesal macam lagu feveret aku beribu sesalan bila masuk kedai jamu tu. pakcik tu.......aa gatal. boleh pulak dia offer aku jamu jamu orang dah kahwin. apa ni pakcik. saya datang nak beli shampoo. bukan pil malam pertama. 

lepas tu aku terbayang bayang renungan pakcik yang menikam kalbu aku aritu. pandangan dia seram tau. macam orang dah lama tak dapat bini. haha leh bayangkan tak? pastu suggest aku beli pil pil orang kawin. what the heyy pakcik.

nasib baik awak pakcik. kalau awk bukan pakcik, lama dah saya bagi siku saya yang lama tak makan orang ni. 

oklah moralnya, bukan lelaki je menghadapi dilema beli barang ehem ehem dekat perempuan, kami kaum wanita pun turut merasa dilema yang sama. malah lebih tragis lagi! ya rabbi dah macam skrip majalah tiga pulok doh.

ok sekian. bye korang.


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :