AKU SAYANG SANGAT DEKAT PAKCIK YANG COMEL NI

Tags

Salam semua! kali ni nak update pasal pengumuman puasa malam ni. macam biasa ah tiap tahun mesti dok tercongok depan TV tunggu pakcik comel tu umumkan bila tarikh puasa. rasa happy gila kan?

pakcik ni sangat comel! 

tapi pakcik ni laaggii comel. tiap tahun mesti tunggu dia umumkan puasa atau pun hari raya. :) sayang sangat kat pakcik ni. dulu dia muda. sekarang dia dah tua sikit. apa pun, tiap tahun rasa bermakna je bila dengar dia buat pengumuman tu. samat berposa pakcik!


apa apa pun, aku nak ucapkan terima kasih dekat pakcik yang comel ni sebab kemunculan dia memang buatkan kita rasa happy sangat sangat. dan selamat berpuasa jugak dekat semua kawan kawan, sahabat handai, sobs sobs.. macam malam raya pulak rasanya. 

kepada blogger tak kira follower atau pun bukan follower Belog Cik Aish, aku nak ucapkan selamat berpuasa dan kurang kurangkan la bergosip di bulan yang mulia ni. diharap kita dapat lipat gandakan amal ibadat di bulan ramadhan ni..okies? bye bye!

P/s - siapa blogger made in Seremban? aku, IPAI, dengan Mira Edora nak plan buka puasa sama sama ni..jum jum :)

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :