.

.

AKU SAYANG SANGAT DEKAT PAKCIK YANG COMEL NI

Salam semua! kali ni nak update pasal pengumuman puasa malam ni. macam biasa ah tiap tahun mesti dok tercongok depan TV tunggu pakcik comel tu umumkan bila tarikh puasa. rasa happy gila kan?

pakcik ni sangat comel! 

tapi pakcik ni laaggii comel. tiap tahun mesti tunggu dia umumkan puasa atau pun hari raya. :) sayang sangat kat pakcik ni. dulu dia muda. sekarang dia dah tua sikit. apa pun, tiap tahun rasa bermakna je bila dengar dia buat pengumuman tu. samat berposa pakcik!


apa apa pun, aku nak ucapkan terima kasih dekat pakcik yang comel ni sebab kemunculan dia memang buatkan kita rasa happy sangat sangat. dan selamat berpuasa jugak dekat semua kawan kawan, sahabat handai, sobs sobs.. macam malam raya pulak rasanya. 

kepada blogger tak kira follower atau pun bukan follower Belog Cik Aish, aku nak ucapkan selamat berpuasa dan kurang kurangkan la bergosip di bulan yang mulia ni. diharap kita dapat lipat gandakan amal ibadat di bulan ramadhan ni..okies? bye bye!

P/s - siapa blogger made in Seremban? aku, IPAI, dengan Mira Edora nak plan buka puasa sama sama ni..jum jum :)
26 Komentar untuk "AKU SAYANG SANGAT DEKAT PAKCIK YANG COMEL NI"

haha, pakcik tu dari saye kecik2 lagi dia dah dok becakap kat dalam peti tv tu

=P

eyfa bukan dr seremban tp n buka puasa sesama leh x? :P

alaa, sye x sempat nk tgk dia time dia muda2.. nsib baik akk bubuh vid.. hehe ^^

3 thn dh x jumpa pakcik nie.. sbb duk hostel.. thn nie arap dpt lepas windu.. heeee~

@Miss Xyz =) hehe dikk..vid tu bukan pakcik tu muda2 tau..tu part of senario movie.hehe

@c genk bah ne yup..hehe happy gila tgu dia dpn tv

ble korg nk prg?


slmt berpuasa,aish :)

@Abang Stalker tarikhnya masih dalam perbincangan..sama ada mdlm minggu pertama atau minggu kedua.. jom?

aishhh buke kat somban ke?jauhnyaaaa.heeee.

selamat berpuasa aish,rara pon suke pakcik tu,raye paling suke skali bile dye umukan,

abang stalker jom pergi sekali. hehehehe.

suke gak kat pakcik tu!
haha..
selamat berpose cik aish..
=)

songkok dia yg senget tu tetap menjadi pujaan! hehe selamat berpuasa! :)

selamat berpuase cik aish..:)

slmt berpuasa cik aishh!!..:P

nak ikut boleh? ;p


selamat berpuasa aish!

@Tea jom aa tea..aish mmg nak ajak pun..tu ha ipai pun ada.. ahaks

wah2 .. dah ada yang nak ikut tuh .. uhuhu .. best2 ..

selamat menyambut ramadhan ye cik aish !!!

mggu pertama x bole la..kt kl ni sdg bermanja2 dgn family. :P

hahhaha ;))

mggu ke2,lg x bole..sbb...rahsia. :)

btw,pkcik yg aish syg ni da meninggal kn?

@Abang Stalker
eh dah meninggal ek ? tak pasti .. rasanya macam pernah dgr cite dia bersara je .

ngeh3. plan baik2 dulu. kalau boleh, tea memang nak join laa. :)

SELAMAT BERPUASA KAK AISH! tak sempat nak tengok pengumuman kat tb. bukak2 fb je dorang semua dah announce. haha

Back To Top