.

.

RAGAM LELAKI : AKU TAK SUKA PINK TAPI AKU SUKA BIBIR AWEK PINK

wah wah wah. suka suka kau kutuk kaler kegeraman dan kegemaran aku nih. cis betol. haha. ni semua gara gara entry budak ni. *nak gaduh jom pergi trek selebriti!* ahaks. takde ah. aku tak marah lah. korang ni pandai pandai je kata aku marah entry budak tu. eh budak ke? uncle kot. sorry awak. gurau.

jangan nak stim pulak tengok bibir pink ni k.

aku faham lelaki memang tak boleh terima hakikat dengan kewujudan kaler pink yang selembut softlan ni. asal pink je gay. asal gay je pink. apo ko bondo eh. takde lah. pink pun kaler jugak. sila respect pink macam kaler kaler lain ok! amaran keras dari persatuan pink sedunia!

macam PP Epal, aku tengah on the way nak cari kan baju pink untuk dia. aku  nak paksa dia pakai time kitorang dating nanti. tak kira. awak kata everything for you kan? kalau sayang, jangan ingkar! sian pakwe aku kena pakai baju pink nanti. eh sweet apa. aku suka. nampak lelaki tu macam romantik je. auww.

tapi kan aku tak paham. lelaki lelaki ni tak suka pink tapi kalau nak cari girlfrend, bukan main shortlist korang kan? nak yang bibir pink, nak yang kulit putih putih pink (eh ada ke?) dan macam macam pink lagi lah. aku pun tak paham. tteett. 

korang ni..kang aku nak cakap hipokrit kang korang marah. tapi terima la hakikat, kaum lelaki sebenarnya suka kaler pink tapi malu nak ngaku kan? hahahaha. bye.
37 Komentar untuk "RAGAM LELAKI : AKU TAK SUKA PINK TAPI AKU SUKA BIBIR AWEK PINK"

knp kena pakai baju pink nih syg
adesss..
ahahahaa

kan kan kan..
dorg konon2 nk tnjuk macho ckp xsuke pink..
pdhal suke sgt..
kohkohkoh

tolonggg banyakkkk... aku memang tak suka kalau tk de kaler pink ok.. kah kah kah kah

bibir cikgu aish pink tak?hehe..:)

hehehe tunang rara memang kena paksa pakai pink.hmm bibir sexy sape yu aish?

Boleh plak camtu???hahahhahaa!!

takde masalah dengan kaler pink, jangan diri sendiri je yang tukar jantina.

pink itu lembut seperti soflan. hahaha..

ha'ah. malu jeq nk mengaku ttuuu.hahaha ;)

xde prob ngan kolor pink.. jambu pun pink..huhu

@Cik Ezy tu lah kan..mlas nak cakap tau! ahaks

@ArulchelseA hahaha cis betol la! haaa ngaku pun kan! haha

@pRiNCe haha ntah la...kadang kadang bibir aish tukar2 kaler..kejap biru..haha

@rara pinkmafia haha..google je..tp gambar asal tu, ownernya budak kecik..comel..

@ASaDa RyutaRo btull..klu asada pakai bj pink..mesti sweet. konfm ramai request nk jd gf. ahaks

@syashafie tau da..i told u already tau! hehehe

@saiazuan yeke..cer try pakai bj pink..ade beran? haha

boleh tahu owner blog ni suka wana apa through templates... hehehehhehehe

erk, lelaki malu nak ngaku... pink itu hot... hahaahhahaha

lawa ape pink, tak nampak jambu pon..hi3

hurmmm....pink..?
tak sesuai..nak-nak lelaki gelap macam sy ni...mesti kene kutuk abis2..

anak sape punye bibir lah ni...
haha
eh tp kompius laki ke pmpuan nih?

@Liyana Aziz sah sah pink kan..opkos la i suka pink. hehe

@Ct Aja tu kata kita..kata lelaki? hahaha

@i am S!L4H.. ada la..google...comel kan..actually ni budak lelaki

amboi bibir tuh.. pinkishnya.. ada gak kaum adam tak senang duduk dibuatnya..hhuhu

saya mengaku saya suka pink .. tp takda baju pink lagi untuk dipakai ..

ahad ni pergi shopping kat jusco seremban shopping baju pink kat FOS .. nanti nak snap gambar Cik Aish dgn PP Epal ... eheheh

@b a m b a m ' s PINK KAN?? TU GAMBA BUDAK LELAKI SEBENARNYA..COMEL..HEHE

@iPai
HAHA..fos ea..ok ..nnt nak cari ko kat situ..ehh ahad aku taknak ah dating kat ctu..hehe

@Cik Aish
lor laki ke!! hahahah.. macam bibir pelakon sinetron indon tuh jek..saper nama dia?? gelang ker galang tuh! ekekkek

@b a m b a m ' s oo galang kot.hahaha..aah kan.pelakon indon sinetron mmg bibir pink..tp bibir pekeja indon kat sni itam itam lak..pelik. hehe

@Cik Aish
takut kene stalk laa tuh .. hehehe

pink is the new black la. .haha
*muke ganas tp hati kiut*

Kawan widad lelaki suka sgt colour pink..yang kelakar nyer..dia pakai baju itam kemeja..lepas tu pakai tai pink terang..hahah..dia ckp stylo..hahah..

haha sila jangan pandang rendah kepada kaler pink! lelaki takde salah nya kalau nak minat kaler pink tapi kalau dah sume barang dorang pun nak warna pink hah something wrong lettewww! geli kot tengok. haha XP

ye ke? tp anak2 ppuan aku lebey suka kaler purple. dorg kata pink cm ngengada je. ntahler.......

Back To Top