RAGAM LELAKI : AKU TAK SUKA PINK TAPI AKU SUKA BIBIR AWEK PINK

Tags

wah wah wah. suka suka kau kutuk kaler kegeraman dan kegemaran aku nih. cis betol. haha. ni semua gara gara entry budak ni. *nak gaduh jom pergi trek selebriti!* ahaks. takde ah. aku tak marah lah. korang ni pandai pandai je kata aku marah entry budak tu. eh budak ke? uncle kot. sorry awak. gurau.

jangan nak stim pulak tengok bibir pink ni k.

aku faham lelaki memang tak boleh terima hakikat dengan kewujudan kaler pink yang selembut softlan ni. asal pink je gay. asal gay je pink. apo ko bondo eh. takde lah. pink pun kaler jugak. sila respect pink macam kaler kaler lain ok! amaran keras dari persatuan pink sedunia!

macam PP Epal, aku tengah on the way nak cari kan baju pink untuk dia. aku  nak paksa dia pakai time kitorang dating nanti. tak kira. awak kata everything for you kan? kalau sayang, jangan ingkar! sian pakwe aku kena pakai baju pink nanti. eh sweet apa. aku suka. nampak lelaki tu macam romantik je. auww.

tapi kan aku tak paham. lelaki lelaki ni tak suka pink tapi kalau nak cari girlfrend, bukan main shortlist korang kan? nak yang bibir pink, nak yang kulit putih putih pink (eh ada ke?) dan macam macam pink lagi lah. aku pun tak paham. tteett. 

korang ni..kang aku nak cakap hipokrit kang korang marah. tapi terima la hakikat, kaum lelaki sebenarnya suka kaler pink tapi malu nak ngaku kan? hahahaha. bye.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :