.

.

CHEESE TART AND CAKES UNTUK CELEBRATE YANG TERSAYANG!

Salam to all my lovely buddies!

hari ni aku nak kenalkan korang Cheese Tart and Cakes yang paling sedap dan kaya dengan cheese. korang selalu jumpa homemade chocolate kan. kali ni homemade cheese tart and cakes. seyesly sangat sedap and the most important is, halal. yelah since sekarang kalau kita nak makan cheese cake ke or wateva dekat Secret Recipe ke, dekat Starbuck ke, macam tak sure halal ke? macam macam isu sekarang kan? tapi yang ni 100% halal okay..

and the best part is, owner ni ambik order for wedding, majlis pertunangan, bagi kek harijadi untuk yang tersayang ke, and macam macam lagi lah kan. PRICE FOR WEDDINGS WILL BE DIFFERENT AS PACKAGINGS N SUCH NEED TO BE CONSIDERED..DONT WORRY..ITS NEGOTIABLE..

so pada yang nak buat birthday celebration untuk yang tersayang, korang boleh try cheese cake ni sebab sangatt sedap. aku dah rasa. takkan aku nak berdusta semata mata kat korang? haha. aku kan 'hidup sedap macam makan coklat' kalau aku kata sedap tu, maknanya memang seyes sedap. lagi pun, baru baru ni aku dah pergi CAKE TESTING EVENT yang dia anjurkan baru baru ni. so macam macam jenis cake aku dah rasa masa tu and seyesly sangat berbaloi kalau beli. 




STRAWBERRY CHEESECAKE
korang boleh tengok eh gila mewah dia pun buah strawberry! syurga syurga! hehe. and kalau kat kedai kek lain, rasa rasanya mesti mahal kan? tapi harga dia sangat berbaloi!! cheese okay! dis one aku dah rasa and sangat sedap!


 yang ni cupcakes termasuk cake sekali. cantik kan? sangat sesuai untuk majlis pertunangan korang yang sweet sweet tu kan!

Kira presentation dia memang suitable lah untuk buat gift untuk yang tersayang kan! Harga pon murah.harga dari RM2.50 per piece! Siryes berbaloi!




 hows sweet kalau dapat kek ni dari tersayang untuk birthday kan! PP Epal! ai nak yang ni! (iklan kejap ye) hehe

 ni cuppies for wedding gift at only RM48 for 16 pieces! so RM3 for 1 piece! murah gila!

 ok yang ni memang sedap. sebab dia combination cheese with lime. COOL LIME CHEESECAKE! ai suggest yang ni!

 yang ni pulak masa cake testing event baru baru ni. kena la potong kecik kecik kan. untuk test and seyesly memang sedap. 

 BLUEBERRY CHEESECAKE..yang ni memang feveret aku jugak. hehe. 


so jangan lupa add my facebook for further information ye! bye!


P/S : nak say sorry sangat sangat sebab lately telah membusykan diri dengan macam macam benda. mana nak dating lagi, nak kemas rumah lagi, nak study untuk exam ptd, (study ke?) mana nak study exam untuk interview lain lain lagi, so sangat terbusy. rasa bersalah sangat tak jejak korang yang sudi komen and meramahkan diri dalam blog aish ni. insyallah aish akan terjah balik ye. wait n see. ahaks.





26 Komentar untuk "CHEESE TART AND CAKES UNTUK CELEBRATE YANG TERSAYANG!"

sedapnyee lah strawberry cheesecake tuh..:)

cheese cheese cheese cheese and CHEESE !! marvolous kot~

ok tgk dh lapar
nk g mkn
bye :)

adoi . . meleleh air liur . huhuhu

tengok gmbar strawberry cheescake terliur air liur.. bila scroll bwh lg adeih sebaldi air liur terkeluar.. sedapnyer..!!! heeee~

ya allah strawberry cheese cake tu sumpah menggoda.. banyaknya strawberry die...........

No wonder why you seyesly said it is sedap because it is home made right? 1st pic tuh, seyesly buat saya terliur. :)

uiks .. murah gila n macam sedap .. kat mane ni ..?

nak rasa gak .. hahah

@Dea hehe seyes mmg sedap especially time sjuk..

oh tidak..tergoda dengan kek2 itu

aishhhh sodapnya nampakkkk =)

gud luck aish for ptd.

@iPai my best frend punya bisnes..hehe..

@Marya Hana aah byk kan? n harga dia pun berbaloi..

owh gitu .. siap ada komen facebook plak ..


saya muda lagi ok .. 23 ..

sedaonya...rase nak kuar beli kek skang gak...ki3

wow..homemade.. chese my fav..yummy3 erm but want to ask..ad x bluebery cheese?

pehhh terliur! rasa mcm tak sampai hati pulak nak makan sebab kek tu cantik sangat! haha. kalau dpt merasa blueberry cheesecake tu kan best T__T

sedapnya.. walaupun tengok gambar.. ==,

Back To Top