.

.

SORRY DEKAT BLOGGER NI.. SOBS

First of all aish nak say sorry sangat dekat top commentator myz ziema, najihah, rara pinkmafia, and yang lain sebab ada problem dekat widget tu semalam. semua top commentator hilang. tak tahu pergi mana merajuknya. so terpaksa buat widget baru. and of course kena reset balik. so sekarang maybe ada kedudukan yang berubah. so sorry guys. 

start minggu ni rasanya aish nak buat special review pada top 5 commentator belog cik aish. just to appreciate you guys. anyway sorry and lepas ni sudi sudi la komen lagi. ahaks. aish hargai sangat sangat komen korang. walaupun entry dalam blog ni macam rubbish je kan,(haha bestnya kutuk blog sendiri) tapi still sudi nak komen. 

luv you guys. tanpa korang, sapa lah diri ini. hanya melukut di tepi gantang. kekeke. bye.
18 Komentar untuk "SORRY DEKAT BLOGGER NI.. SOBS"

hi i dah follow blog u..number 1576..hope u can follow me back if you haven't

kat blog saye pon widget 2 hilang jgk..
tp arini ade balik..
huu..
sori ek lame xsinggah cni..
baru balik bercuti..
ekeke

smlm widget tu mmg bwt gile sket. huhu tp aku bio kan jek :P dah ade blk

@Cik Mira yeke..aku punya problem dekat 2 ari rasanya..aku ingt ada prob ke apa, ak tukar kod lain. so kene reset la..sedey dow..haha

@Cik Ezy tkpe cik ezy..faham..hehe..best bercuti? jeles oohhh

hohoh..mish pun pakai widget sama ngn aish b4 ni..mmg ade problem sikit. dh 2 3 hari. selalu je hilang. then ade balik. hehehe...

xpe la aish. xpayah la nk sorry bagai. hehehe^^

@najihah sahami yela..nama pun top friends kan..so rasa bersalah lak bila reset balik widget ni, pastu korang2 da berubah kedudukan..penat je komen kan..hee..sorry tau..rasa bersalah teramat..

haha i love you too lah! tapi bukan ke widget yang ni kedudukan akan berubah setiap hari? kadang2 nama kita kat atas, kadang2 nama kita hilang mcm tu je.

wahh ada jugak sy komen 4 ek..ok la tu kan..kih kih kih

@.m y z. btul..tp aish punya perangai pelik sikit.haha..aish suka tgk jumlah komen tu..so skng hilang, ziema punya tak pasal 6 komen je..hahaha..padahal byk kan b4 ni..

@ArulchelseA haha ok la tu kan? maceh maceh.. u best bro. haha

huhuhu... sabor jek la kan..kih3

widad jer tak de widget macam tu..macam nak buat la..ape2 pon widad cyg cik aish..cehh!!! ayat tak leh bla pulak kan.eheh

wah .. napa nama aku first .. aku jarang datang sini kot ..

tp memang betul laa widget ni .. prob2 .. skrang tengah pasang 3 widget macam ni kat blog .. nak tengok mana yang elok ..

cik aish, bak sini kode yg ni, boleh survey2 mana yang elok ..

laa igtkn sye sorang je.. pastu sye delete trus je widget tu.. hahaaha XD

haha and now widget tu hilang balik!

a ah .. semalam hilang kejap ..

@iPai widget tu mmg dengki ngn aku. hahah

Back To Top