SORRY DEKAT BLOGGER NI.. SOBS

First of all aish nak say sorry sangat dekat top commentator myz ziema, najihah, rara pinkmafia, and yang lain sebab ada problem dekat widget tu semalam. semua top commentator hilang. tak tahu pergi mana merajuknya. so terpaksa buat widget baru. and of course kena reset balik. so sekarang maybe ada kedudukan yang berubah. so sorry guys. 

start minggu ni rasanya aish nak buat special review pada top 5 commentator belog cik aish. just to appreciate you guys. anyway sorry and lepas ni sudi sudi la komen lagi. ahaks. aish hargai sangat sangat komen korang. walaupun entry dalam blog ni macam rubbish je kan,(haha bestnya kutuk blog sendiri) tapi still sudi nak komen. 

luv you guys. tanpa korang, sapa lah diri ini. hanya melukut di tepi gantang. kekeke. bye.
Previous
Next Post »