KENAPA AKU MENYAYANGIMU?

Tags

wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..sumpah geli betol dengan tajuk entry ni. rasa macam nak lempang diri sendiri je. setiap bulan kalau korang nak tahu, mesti ada satu hari yang aku rasa over sayang kat dia. ya. itulah persoalannya disini tuan tuan dan puan puan. kenapa aku menyanyangi mu? 

sumpah aku rasa sangat menyayangi mu wahai PP Epal.. akan ku setia pada mu..walaupun datang Aaron Aziz merayu rayu, tidak ku hirau semua itu. kerana aku sangat menyayangi mu. kenapa? kau nak tahu kenapa aku sangat menyayangi mu?

keranaa...

kerna dia..oohhhh kerana dia..kernaa dia..semuanya hanyaaalah kerna dia..(eh lagu yassin kerna dia kan?)

...............kerana hari ni awak gaji. kiteee jadi sayang sangat kat awak.. hikhikhik..awak sayang kita tak? jom kita pergi uptown, pastu tibe tibe kite teringin nak pergi kenny rogers..pastu kan kat sogo kan ada sale la...hikhik..awak sampai hati ke biar kite pergi sowang sowang?

ok pitams. 

 
P/s : aish dah update Tudung Bawal Blossom..comelll gilers..jom usha mengusha.. !



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :