YESSS PP EPAL DATANG MERISIK AKHIRNYA

Tags

what de hey dengan status aku ni? hari ni nak mintak maaf dekat sume press conference sebab terpaksa tolak lamaran aaron aziz since family PP Epal datang dulu ke rumah i harini merisik ai. ai tak tahu nak cakap apa melainkan perasaan ni sangat kaget dikala dirisik orang. omaigod ayat geli sungguh. fine.


Photobucket
 kapel ring kata pergi, risik ring kata mari. hehe. rosak bahasaaaa lorh 


PhotobucketI don't want a perfect relationship. I just want someone who I can act silly with, someone who treats me well and loves being with me....;) Sometimes what you want isn't always what you get, but in the end what you get is so much better than what you had wanted..  

tarikh 4.12.11 Mr Mohd Hidher bin Mohd Yusof diwakili keluarganya telah datang ke rumah dengan tujuan merisik Ms Ismalyeza bt Yahya. tarikh pertunangan telah pun ditetapkan atas persetujuan kedua belah pihak. doakan segalanya berjalan dengan lancar. amin.



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :