.

.

YESSS PP EPAL DATANG MERISIK AKHIRNYA

what de hey dengan status aku ni? hari ni nak mintak maaf dekat sume press conference sebab terpaksa tolak lamaran aaron aziz since family PP Epal datang dulu ke rumah i harini merisik ai. ai tak tahu nak cakap apa melainkan perasaan ni sangat kaget dikala dirisik orang. omaigod ayat geli sungguh. fine.


Photobucket
 kapel ring kata pergi, risik ring kata mari. hehe. rosak bahasaaaa lorh 


PhotobucketI don't want a perfect relationship. I just want someone who I can act silly with, someone who treats me well and loves being with me....;) Sometimes what you want isn't always what you get, but in the end what you get is so much better than what you had wanted..  

tarikh 4.12.11 Mr Mohd Hidher bin Mohd Yusof diwakili keluarganya telah datang ke rumah dengan tujuan merisik Ms Ismalyeza bt Yahya. tarikh pertunangan telah pun ditetapkan atas persetujuan kedua belah pihak. doakan segalanya berjalan dengan lancar. amin.



25 Komentar untuk "YESSS PP EPAL DATANG MERISIK AKHIRNYA"

Amin Amin Ya Rabbalalamin....tahniah! ;)

cik aish!!! congratsss! semoga kekal ke akhirnya okay?

wahh untunglah die.semoga berbahagia dgn cik PP Epal, kihkihkih ;)

LATEST ENTRY : Manja Tapi Bukan Gedik

cik Aish dah kena risik ke?? Hehe. tahniahh!! :D Eza tumpang gembira..

waaaa..!!!! tahniah cik aish...^_^

I'M SOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAPPY FOR U !!! congrat's cik aish :)

hope semuanya ok belaka ..

congratss... :P.. smoga berkekalan..:)

untung la.. hihikk
tahniah cik aish!

omedetou !

tahniah sangat sangat..seronok je tengok cik aish dgn pp epal :)))

wahh baca tajuk,mas lak teruja.hahaha
yes..lepas jijah,cik aish lak.hahah.hoyeh2..mari2 cepat2 kawin.hahah

ehh tahniah sangat2 ^^ tumpang happy extra.haha

wah tahniah! fara pun tgh menunggu cik gemok kita jugak..hehe..:-)

wahhh bestnyaaa. mesti happy sgt2 kan? huhu. congrats :D

waaaaaaaa..
tahniah ye cik aish..:D

Tahniah kak!! dah agak dah, nilah projek besar tu kan.. ngee!!

alhamdulillah...tahniah~ moga diberkati Allah ;)

Congrats for the engagement in advance heheh :)

WOWWW...CONGRATZ AISH~ HEHE NEXT STEP LALALALA~

Back To Top