Hadiah contest tak dituntut.

Tags

contest contest contest. siapa tak join lagi contest Sidebar Paling Smart boleh join cepat sebelum 1 April ni ye. Contest yang lepas, hanya pemenang tempat kedua je yang terima hadiah contest. sadly hadiah tempat ketiga return balik ke rumah sebab orang nya tak tuntut. mungkin anda takde rumah masa pos laju datang, pastu anda lupa nak tuntut kat mana mana pejabat pos laju.  hmm. sory


harap harap lepas ni, pemenang pemenang boleh beri alamat dengan jelas ah sebab kos hantar hadiah tu pun agak mahal kan. jadi kalau tak sampai atau pun tak dituntut, sayang je kan. penat aku pos tau.hehe. gurau je.


oklah nak pergi pejabat pendidikan. ada urusan negara jap.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :