.

.

Hadiah contest tak dituntut.

contest contest contest. siapa tak join lagi contest Sidebar Paling Smart boleh join cepat sebelum 1 April ni ye. Contest yang lepas, hanya pemenang tempat kedua je yang terima hadiah contest. sadly hadiah tempat ketiga return balik ke rumah sebab orang nya tak tuntut. mungkin anda takde rumah masa pos laju datang, pastu anda lupa nak tuntut kat mana mana pejabat pos laju.  hmm. sory


harap harap lepas ni, pemenang pemenang boleh beri alamat dengan jelas ah sebab kos hantar hadiah tu pun agak mahal kan. jadi kalau tak sampai atau pun tak dituntut, sayang je kan. penat aku pos tau.hehe. gurau je.


oklah nak pergi pejabat pendidikan. ada urusan negara jap.
4 Komentar untuk "Hadiah contest tak dituntut."

SALAM DEAR..rasenye mamarifqy yang xambik hadiah tuh..serius..mase me g kat pos opis.mmg da return..me xtau sape yang bagi..and me ade gak buat entry kat blog aritu..nak bayar balik kos penghantaran..

http://miszmaliana.blogspot.com/2011/03/ohsape-yang-bagi-hadiah-kat-mamarifqy.html

dear..serius..mmg sory sangat2

bg adiah tu kat saye je la..
keh3..

spe pmanang nye nak tw jugak :P

mamarifqy..takpe takpe.sorry sgt tau..sebab masalah teknikal semua ni..hehe its ok. nnt kt pos balik k. dont worry dear.. :)

Back To Top