.

.

Nak start pilih 3 Hadiah untuk Contest Sidebar Paling Smart




















ni antara souvenir yang aku beli masa di Switzerland, Italy dan France. Sory la sebab currency mahal kan. jadi aku pun tak beli pape. just souvenior macam ni je. hehe. nanti nak pilih random 3 barang kat atas untuk hadiah contest yang akan tutup 1 April ni. tak join lagi? join cepat. klik sini untuk join.

ni bukan hadiah contest k. lempang nak?



9 Komentar untuk "Nak start pilih 3 Hadiah untuk Contest Sidebar Paling Smart"

wahh tengok hadiah je...dah happy..unique..ahahaa,.

wahh! bebola salji ! omg !! brg idman ku~! hrp2 mng~! huhu

hehe.. apa lagi, mantapkan lagi sidebar korang.. hehe.. adeh..segan ar hadiah tak seberapa..just souvenier je. hope u guys suka..gud luck.

hahahahaha..awl2 da ckp ek.mcm thu2 je..bru nk request yg terpacak dlm gmbr tu haa sbg hadiah.kui3 :D

souvenir italy ngan france aku dah ada. bagi yang swiss dah la eh kat aku. haahaa.

haha abg stalker... sy tau awal awal dah. tu pasal tulis siap siap. hahaha.. takde ah gurau je.
sogeking..ko nak join ke tak ni. haha..

hehehe...comel caption pic last tu:D "lempang nak?"hehehehe

Back To Top