.

.

ChurpChurp vs Heartbeat


Setakat ni aku masih dalam mode wait and see. nak tengok mana lagi best? ChurpChurp atau Heartbeat? 


Bezanya ChurpChurp kena tunggu RM100 baru boleh cashout. 



Nak join ChurpChurp boleh klik
ads




Dan Heartbeat yang aku baru pasang semalam boleh cashout bila dah cukup RM50.


boleh klik kalau nak join Heartbeat.



wait and see which one better... tapi rasa rasanya, dua dua masyuk. orang kata ah. tapi duit tak datang menggolek. kita yang kena menggolek cari duit. hehe. ada paham? berusaha lah!!

3 Komentar untuk "ChurpChurp vs Heartbeat"

churp..churp takde..heartbeat ada...erm....tak gerak laju sangat...pakai enjin versi lama kot..kehkhekhe

waaaa.. tahniah.. nak masyukk nanti belanje la ek.. heHe

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

1 "Kuciwa lagi!! Ben mencuri hatinya.."

2 "SAKIT MENTAL!!! "

baru dpt 16 sen dari heartbeat..
koh3..

Back To Top