.

.

Hilang kejantanan mu!! bahaha!

wah..tajuk entry macam keji je. tak baik meragut kejantanan sang teruna. ah geligilegeligile. tak ahh..aku tak buat pape pun kat mana mana teruna. mereka masih suci lagi. tapi ni ha. kucing aku ah..aku terpaksa buang kejantanannya. nak buat camne. dia dah pandai pancut sana pancut sini. penat ah beli Febreze untuk hilangkan bbbaauu..


abang aku marah. dia kata haram 'kasi' kucing. tau tak 'kasi' tu apa? kira macam sunat ah. potong dia punya tutt..taknak sebut ah. malu. so aku pun search punya search. sebenarnya 'kasi' kucing memang haram. tapi diharuskan sekiranya memudaratkan manusia. 


dalam kes aku ni, aku teraniaya tau tak. rumah aku ramai budak budak kecik. nanti kuman kencing kucing tu boleh bahayakan dorang. jadi hukumnya harus untuk aku ragut kejantanan kucing ni. yang penting, aku sayang dia bagi makan pakai cukup. ala tomey tomey bucuk bucuk.



kucing aku sekarang dah macam usop dalam citer hantu kak limah.
kita bakor dia kita bakor..

5 Komentar untuk "Hilang kejantanan mu!! bahaha!"

klu xnak kena kencing kucing tak perlu bela itu lagi baek dripd "kasi" taw...

ala..kat rumah ni dah ada 8 ekor kucing..yang betina takde masalah..just enjek je supaya tak beranak..tapi yang jantan camne lak..takkan nak buang kucing tu?lum tentu survive..terpaksa la kasi :(

huhuhu tak pernah sanggup kasi kucing.
tapi kalo die wat perangai terpakse bagi pengajaran dengan letakkan die kat lua...."no entry" ye meow meow...

memang tak sampai hati sangat..tapi dah takde pilihan..sebab kat rumah ni, sy sorang je syg kan kucing. mak tak suka. tepaksa la buat mcm ni. taknak kasi mak marah pun satu hal. kalau letak luar, nnt dia jadi liar. penah dulu sy tak bagi masuk.pastu dia jadi liar. :(

ngeee..
lembut cam usop ye kucen tu..
ekeke..
part nyanyi lagu epy besday tu best..
haha

Back To Top