Hilang kejantanan mu!! bahaha!

Tags

wah..tajuk entry macam keji je. tak baik meragut kejantanan sang teruna. ah geligilegeligile. tak ahh..aku tak buat pape pun kat mana mana teruna. mereka masih suci lagi. tapi ni ha. kucing aku ah..aku terpaksa buang kejantanannya. nak buat camne. dia dah pandai pancut sana pancut sini. penat ah beli Febreze untuk hilangkan bbbaauu..


abang aku marah. dia kata haram 'kasi' kucing. tau tak 'kasi' tu apa? kira macam sunat ah. potong dia punya tutt..taknak sebut ah. malu. so aku pun search punya search. sebenarnya 'kasi' kucing memang haram. tapi diharuskan sekiranya memudaratkan manusia. 


dalam kes aku ni, aku teraniaya tau tak. rumah aku ramai budak budak kecik. nanti kuman kencing kucing tu boleh bahayakan dorang. jadi hukumnya harus untuk aku ragut kejantanan kucing ni. yang penting, aku sayang dia bagi makan pakai cukup. ala tomey tomey bucuk bucuk.



kucing aku sekarang dah macam usop dalam citer hantu kak limah.
kita bakor dia kita bakor..

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :