Lyon France

Tags

Hari pertama kitorang pergi Lyon kat France. Cuaca ok. Sejuk jugak. 8 celcius. Banyak kedai designer kat sini. so mahal ah. tengok je ah kan. lainlah kalau aku bini datuk X ke kan boleh gak mintak paw handbag Longchamp atau LV ke kan..

tapi datuk pun takde. so ada sapa sapa sudi jadi kekasih i? wah...interprem jap tibe tibe. memang stok mengundang bencana ah kan!..ok stop. so jom layan gambar je lah. zass...


















Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :