.

.

Mak Andam Perempuan vs Mak Andam Pondan

korang dah kawen belum? kalau belum ok lulus. jom baca entry kali ni. meh meh. yang dah kawen pun boleh baca. kot kot sok lusa kawen lagi satu kan. haipp..


ok. ada orang kata mak andam boleh naikkan seri muka pengantin. maybe dorang ada jampi fuh sana fuh sini. Wallah hualam ah. aku pun tak sure tentang tu. tapi kalau kite tengok trend sekarang, mak andam ada yang perempuan, ada yang lelaki ada yang half half. kata lainnya pondan ah. ah korang buat buat loading lak. so makeup sapa yang lawa? mak andam perempuan atau mak andam pondan?


Pengantin A
masa aku tunang dulu, mak andam nyah yang solekkan. muka aku sebijik mcm nyah. tapi bila aku kawin aku ambik mak andam pompuan solek, berubah terus muka jadi natural.. manis jer...


So pendapat Cik Aish..
tak kisah ah mak andam perempuan ke pondan ke, yang membezakan dorang ni ada lah pengalaman. siapa yang lebih banyak pengalaman, for sure makeup cantik punya. macam makeup artis. kan cantik tu artis kita sekarang. tu semua mostly pondan yang makeup kan. betul tak?


So korang nak ambik Mak Andam Pondan?
Pondan tetap lelaki. Kadang kadang bila pengantin ni kena mekup, kena free hair, kadang kadang tu sampai kena berkemban, helo, nyah tetap lelaki. kalau rogol perempuan tetap boleh mengandung tau.


Jadi apa pendapat korang tentang ni? bukan apa..aku belum kahwin lagi ni. nak gak tahu. kot kot esok Asyraf Muslim masuk minang ke. muntahhijau.sila sila.


9 Komentar untuk "Mak Andam Perempuan vs Mak Andam Pondan"

Ramai kata nyah mekap cantik..
Tapi baik perempuan la..

tq cik aish sbb usaha ntuk tlg atia. sekarang alhamdulillah poblem sblum nie dah settle. tapi atia sendiri tak tau camner boleh settle. yang pasti bila atia dah buat blog baru tiba2 ok balik. entahla. thanks sgt2 tau. huhuhuhu..

kalau rajin lawat blog baru atia dan kalau sudi follow la ye.. heeeeee~
http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

lmbt ag nk kawen..
xnk pk.. nt sentap tetibe.. keh3

@mohd hafiz : takpe..tgu awk kawin sok camne.hehe

@gimi : aah nyak kdg2 mekup cantik, tp tak semua kot..better perempuan rasanya..

@are tia : no problem lah..tolong mana yang termampu..:)
cik ezy : erk jgn sentap sentap..hehe..sampai masa kt kawen gak

kat kg aq,mak andam pompuan mati sbb dengki..hmm aq x tak fhm keje mak andam pun nak irihati..

psst klu ko nk beli ipad ko sini..ade offer price tue..jgn lewat krg menanges
http://kiranabusanaonline.blogspot.com/2011/03/7-google-android-20-wifi-epad-tablet-pc.html

kalau tak silap mak andam pondan tu haram..

Back To Top