Home » » Cara mudah cantikkan blog

Cara mudah cantikkan blog

hahahahahaha
entry kali ni takde kena mengena dengan apa apa tutorial. sebab aku cuma dok berangan tadi masa dalam bilik temenung. 


kan best kalau aku boleh padam apa apa widget yang aku taknak dengan hanya menggunakan pemadam? pastu kalau nak alih alih widget, aku cuma touch je skrin laptop ni srettt srettt alih widget kat sana sini. pastu kalau nak tukar kaler background yang comel comel, aku pakai je pensel warna, crayon, kaler magik, pastu kaler ikut suka aku. nak tukar tulisan kat titlle entry? tulis je macam yang ko suka guna pensil tekan tekan. 



kan best kalau takyah main dengan kod HTML? power mata aku pun tak naik. tekak pun tak loya. haha. eh kau nak buat apa lagi dengan blog kau ni Aish? adalah.. sekarang pakwe aku siapa tau..MR HTML   lolz
bahaha.

BY : Cik Aish - Mama Irine yang sentiasa nak nampak kurus! :D :D

Saya mama Irine yang bekerjaya tetapi mampu buktikan ibu berkerjaya mampu jana pendapatan sampingan 4 angka sebulan dengan Shaklee. :)SMS/Whatsap 0126716961 untuk pertanyaan mengenai Shaklee

Join Me On: Facebook | RAHSIA KURUS DAN LANGSING| :: Thanks semua :) ::

11 komen:

nabielahuda said...

haha. btol3.
sgt bagos kalau begitu! :D

Uchi kay-f @hmad said...

jauh sgt idea mu ni..xper2 esok lusa ade ler tu yg create


uik dok bilik termenung jan lame2 taw...ngehx3..:P

Cik Ezy said...

a'aa kn.. kn best kalo sume leh wat gtu..
gne crayon.. gune water kaler..
abes la skrin laptop..
ekeke

farid fizi said...

hehee..tulaa.. tp ape leh wat..smua bnd dtg dr source code..so mesti ade HTML..sabar jelaa kan..:)

Guru Besar said...

Tu pun kalu boleh buat gitu :)

adnie said...

cantik lah belog ney...

adnie said...

cantik lah belog ney..bnyk y adni try wt xjd..act bru blajar jep..hihi

hafizah@eija said...

hahahah tak serius

a r i l said...

kene pndi men code html la..haha

Nurul Syazwan said...

@Cik Ezy
http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

Nurul Syazwan said...

http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~