Cara mudah cantikkan blog

Tags

hahahahahaha
entry kali ni takde kena mengena dengan apa apa tutorial. sebab aku cuma dok berangan tadi masa dalam bilik temenung. 


kan best kalau aku boleh padam apa apa widget yang aku taknak dengan hanya menggunakan pemadam? pastu kalau nak alih alih widget, aku cuma touch je skrin laptop ni srettt srettt alih widget kat sana sini. pastu kalau nak tukar kaler background yang comel comel, aku pakai je pensel warna, crayon, kaler magik, pastu kaler ikut suka aku. nak tukar tulisan kat titlle entry? tulis je macam yang ko suka guna pensil tekan tekan. 



kan best kalau takyah main dengan kod HTML? power mata aku pun tak naik. tekak pun tak loya. haha. eh kau nak buat apa lagi dengan blog kau ni Aish? adalah.. sekarang pakwe aku siapa tau..MR HTML   lolz
bahaha.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :