.

.

Cara mudah cantikkan blog

hahahahahaha
entry kali ni takde kena mengena dengan apa apa tutorial. sebab aku cuma dok berangan tadi masa dalam bilik temenung. 


kan best kalau aku boleh padam apa apa widget yang aku taknak dengan hanya menggunakan pemadam? pastu kalau nak alih alih widget, aku cuma touch je skrin laptop ni srettt srettt alih widget kat sana sini. pastu kalau nak tukar kaler background yang comel comel, aku pakai je pensel warna, crayon, kaler magik, pastu kaler ikut suka aku. nak tukar tulisan kat titlle entry? tulis je macam yang ko suka guna pensil tekan tekan. 



kan best kalau takyah main dengan kod HTML? power mata aku pun tak naik. tekak pun tak loya. haha. eh kau nak buat apa lagi dengan blog kau ni Aish? adalah.. sekarang pakwe aku siapa tau..MR HTML   lolz
bahaha.
11 Komentar untuk "Cara mudah cantikkan blog"

haha. btol3.
sgt bagos kalau begitu! :D

jauh sgt idea mu ni..xper2 esok lusa ade ler tu yg create


uik dok bilik termenung jan lame2 taw...ngehx3..:P

a'aa kn.. kn best kalo sume leh wat gtu..
gne crayon.. gune water kaler..
abes la skrin laptop..
ekeke

hehee..tulaa.. tp ape leh wat..smua bnd dtg dr source code..so mesti ade HTML..sabar jelaa kan..:)

Tu pun kalu boleh buat gitu :)

cantik lah belog ney..bnyk y adni try wt xjd..act bru blajar jep..hihi

kene pndi men code html la..haha

@Cik Ezy
http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

Back To Top