Home » » Cara mudah cantikkan blog

Cara mudah cantikkan blog

hahahahahaha
entry kali ni takde kena mengena dengan apa apa tutorial. sebab aku cuma dok berangan tadi masa dalam bilik temenung. 


kan best kalau aku boleh padam apa apa widget yang aku taknak dengan hanya menggunakan pemadam? pastu kalau nak alih alih widget, aku cuma touch je skrin laptop ni srettt srettt alih widget kat sana sini. pastu kalau nak tukar kaler background yang comel comel, aku pakai je pensel warna, crayon, kaler magik, pastu kaler ikut suka aku. nak tukar tulisan kat titlle entry? tulis je macam yang ko suka guna pensil tekan tekan. 



kan best kalau takyah main dengan kod HTML? power mata aku pun tak naik. tekak pun tak loya. haha. eh kau nak buat apa lagi dengan blog kau ni Aish? adalah.. sekarang pakwe aku siapa tau..MR HTML   lolz
bahaha.

11 komen:

nabielahuda said...

haha. btol3.
sgt bagos kalau begitu! :D

Uchi kay-f @hmad said...

jauh sgt idea mu ni..xper2 esok lusa ade ler tu yg create


uik dok bilik termenung jan lame2 taw...ngehx3..:P

Cik Ezy said...

a'aa kn.. kn best kalo sume leh wat gtu..
gne crayon.. gune water kaler..
abes la skrin laptop..
ekeke

farid fizi said...

hehee..tulaa.. tp ape leh wat..smua bnd dtg dr source code..so mesti ade HTML..sabar jelaa kan..:)

Guru Besar said...

Tu pun kalu boleh buat gitu :)

adnie said...

cantik lah belog ney...

adnie said...

cantik lah belog ney..bnyk y adni try wt xjd..act bru blajar jep..hihi

hafizah@eija said...

hahahah tak serius

a r i l said...

kene pndi men code html la..haha

Nurul Syazwan said...

@Cik Ezy
http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

Nurul Syazwan said...

http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts

Blog Archive