.

.

Ukur tahap keseriusan lelaki pada teman wanitanya!

Reseach mengatakan 90% lelaki yang tak pernah memperkenalkan teman wanitanya kepada keluarga mereka adalah ciri lelaki yang tidak mahu ada komitmen dengan teman wanita tersebut.


err..




ok research tu rekaan je. tapi apa pendapat korang? betul ke tahap keseriusan lelaki itu akan dapat kita lihat apabila dia berani dengan langkah penuh macho memperkenalkan teman wanitanya kepada orang tua mereka? wah bahasa puitis sungguh.


Cik Makwe : Honey, honey kata nak kahwin dengan ayang. cincin pun kita dah beli. tapi ayang sentap sikit kenapa honey tak pernah nak bawak ayang jumpa keluarga honey. ayang dah bawak honey jumpa keluarga ayang. tapi honey? ke cincin tu honey beli untuk tujuan gold investment je honey..er honey?meh pelempang sedas dua sikit honey!


sapa nak jawab tu?
hai la labuuuuuuuuuuuu.


6 Komentar untuk "Ukur tahap keseriusan lelaki pada teman wanitanya!"

atia setuju dengan statement kat atas tue.. huhuhu..^_^

Maybe dia belum bersedia,tp tak bermakna dia tak serious.ada jenis lelaki yg tgu betul2 nak ikat baru kenalkan ;) tak semestinya tak bwk jumpa mereka tak bercerita psl kita.hee

Haha..lawak..

Em..myabe betul kut research rekaan tu..

kalo laki yg xnk jmpe family kite lak camne?
huuuuuuu

tapi kan... yang dah jumpa mak ngan ayah, dah bertahun couple, putus jugak... jadi xtau la nak komen mcm mane...

Back To Top