JATUH CINTA BUKAN LESEN UNTUK KAU BERPEGANGAN TANGAN

Tags

kalau jatuh cinta je, mula la nak pegang sana sini. yang lelaki mungkin nak test teman wanitanya punya tahap iman dia macam mana. kalau dia bagi pegang, maknanya apa di situ. tapi tak semua perempuan macam tu kan. ada perempuan cuma bagi pegang tangan je. yang lain lain, dia tak bagi. terpulang pada individu tu macam mana. lelaki ni, walaupun dari luar nampak gila flirting, tapi nak cari calon isteri, dia nak yang pandai jaga diri. jaga serba serbi.


tapi betul ke bercinta tu lesen untuk kita berpegang tangan?
rasanya KOMITMEN HATI lagi penting.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :