Sofea vs Buah Epal

Tags

ok..haritu kita baca story akak aku tentang anak dia Sofea pasal Sofea, Polis dan Neraka kan? ingat lagi? kali ni Sofea ada cerita baru lagi. 


situasi : di dapur.


Me: Sofea, dah habis makan buah epal Mama bagi tadi?
Sofea: (Diam. Mengambil masa kira-kira 10 saat sebelum menjawab). Dah habis.
Me: Ye ke? Satu biji epal tu habis? Cakap betul-betul. Mama tak marah.
Sofea: Err..Sofea buang.
Me: Laaa...kenapa buang?
Sofea: Sofea tersilap, Sofea ingatkan tadi tong sampah tu peti ais!


 sofea with my sis!


that's the paternity test right there..Muka dia selamba kata dia ingat tong sampah tu peti ais, padahal dia bukak peti ais lebih 10 kali sehari mencari vitagen.dan Sofea memang padai loyar buruk.haha.



ok bye!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :