.

.

bila seorang lagi geng bertunang..aku?tumpang happy..

Tahniah diucapkan pada sorang member gila aku masa belajar di UiTM dulu. ya Aida. Kau memang gila sama macam aku. Gelak macam pontianak pun macam aku gak. Cuma kau bertunang awal dari aku. 


Bukan ke kita dulu pernah cakap pasal benda ni? masa tuh kau single, aku single. kita borak letup tak ingat punya pasal sapa tunang dulu. last last kita betting. last last kau tunang dulu. aku? tumpang happy sekaki. sekaki jelah aku mampu. nak happy lebey lebey nampak sangat aku tipu diri sendiri. 


eh frust nampak? 


tak arr. cuma memendam rasa. senyum je lah. doakan kau bahagia aida. walaupun kadang kadang aku terfikir, kan best kalau aku yang ada kat tempat kau sekarang? mesti bahagia kan? eh berangan nampak? tak ah. cuma tanam impian. yang tak tahu bila tercapainya. doakan aku ye kawan kawan.


cik aish - yea! aku dah isi borang tu!
2 Komentar untuk "bila seorang lagi geng bertunang..aku?tumpang happy.."

hrp2 pasni awk advance terus..tunang+nikah+naik pelamin............ngehx3

Back To Top