Cara buang bulu bawah lengan secara permanent?

Tags

wah wah. tajuk entry sopan gile kan? bulu bawah lengan konon. cakap je ahh bulu ketiak. nak malu ape? takpe ah. bulu bawah lengan ke bulu atas lengan ke apa ke, bulu jugak kan? ahh apa cerita pasal bulu ni? bucuk ah!


takde ah..nak share dengan korang promosi terbaru yang aku dapat dari ChurpChurp. Tentang treatement membuang bulu tu secara kekal. means that pas korang buat treatment ni bulu tu tak ingin lagi nak tumbuh. so dah jimat ah masa ko berjam jam dalam toilet nak shave sana sini kan? erk. eh betul ah aku cakap.


discount 80%?
Harga asal rawatan ni RM199. tapi promosi ni memang best gile kentang ah sebab bagi discount 80% so kita boleh dapat harga RM39.80 je. so aku advise kan pada korang korang yang kawen bulan 3 ni time cuti sekolah ni, pegi ah buat treatment yang gila best ni. buang sikit semak semak tu. wink!


berminat? jom kite terjah. klik gambar ni!

PERMANENT Underarm Hair Removal Treatment at My Body Secrets, The Strand.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :