Friendship will not last if you not forgive and forget

Tags

sekadar mengisi masa lapang hari ini dengan membaca blog dalam bilik berseorangan. sedangkan kawan kawan mungkin berbahagia kini berjumpa pasangan masing masing. mereka ketawa. bahagia. cemburu ke aku? tidak lah..dah tak ada perasaan ke arah itu. aku pernah merasanya dulu. enough. senyum. 


wahai teman yang pernah menjadi sahabat diri ini...........


benar apa yang kau katakan tu. persahabatan takkan kekal lama jika tiada kemaafan dan lupakan kesilapan masing masing. tapi seperti yang aku katakan tadi, aku kini bagai tiada apa apa perasaan sekarang. entahlah. jiwa agak kosong. kelam. suram. blog jadi peneman saban hari. melakar cerita cerita yang boleh buat diri ni tersenyum. walaupun sedikit. 


p/s :  sebenar benarnya aku betul betul penat dengan permainan dunia. sampaikan aku lupa macam mana rupanya kebahagiaan? agak agak hensem tak rupa bahagia?



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :