Contest Cik Aish -- Sidebar Paling Smart!

Tags

  STICKY POST !!

oraite oraite. rilek rilek. bak kata orang, rambut sama hitam, sidebar lain lain. so macam yang aku janjikan dalam entry ni haritu, (apa lagi klik la) aku takde dalam masa 2 minggu sebab ada trip dengan keluarga terchenta di France. so taknak ah Belog Cik Aish sunyi je kan. sekarang pun dah sunyi, kalau tak berupdate 2 minggu silap silap berkarat terus belog aku ni. taknak ah kan. jadi, aku buat ah contest ni, dan hadiahnya simple je. 



KEYCHAIN ATAU FRIDGE MAGNET FRESH DARI LADANG FRANCE 
*aku berhak tukar hadiah kot kot jumpa cenderahati lain yang lagi comel kat France nanti.*



Apa syarat untuk join contest ni?
1. follow belog cik aish
2. buat satu entry tentang contest ni dan tepek banner contest serta link kan ke entry ni




3. tinggalkan url blog korang dalam petak komen kat bawah ni.
4. tag 3 orang member



senang gila ketang ah syaratnya. apa lagi tunggu? join ah cepat. hadiah tak ah seberapa pun. tarikh tutup contest adalah pada 1 April 2011. wah April Fool. tapi ni bukan fool okay. ni betul betul.  


Pemenang akan dipilih seramai 3 orang berdasarkan sidebar yang paling kemas, widget yang teratur, menarik tertarik kau memang debom, dan SMART ahh. 


ok bye!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :