.

.

Result SPM tak gempak terus baling mercun

Hari ni keluar result SPM. tahu kan? ke tak tahu lagi adik adik kita ni? tak tahu meh tolong tampar sikit pipi tu. bahaha. malam ni berita kat TV mesti penuh cerita pasal best student sana sini. ada yang nangis nangis. ada yang kongsi rahsia kejayan bla bla bla. wah kelas gitu korang. apa pun tahniah ye. 


yang kantoi atau result tak berapa nak cun?


jangan sedih ah. anggap je korang takde rezeki nak kaut A1 banyak banyak. tu la dulu suruh belaja korang degil. asyik dating je. hehe jahat aku kan. aku dulu result tak berapa nak cun jugak. nak sebut ke kat sini berapa A aku dapat? taknak ah. malu. ecceii..


baling mercun??
ingat lagi dulu masa kat sekolah time nama best student kena sebut masa hari result SPM keluar tu, tiba tiba la pulak bunyi mercun meletup depan dewan tu ha. aku kenal mercun tu. mercun bola. kuat kottt. agak agak ar dorang ni kot ye pun nak isytiharkan kemerdekaan pun. ke dorang frust sebab result tak cun? haishh. nasib tak terbakar sekolah den!


adik adik jangan jadi cam dorang tau. kalau result tak cun jangan baling mercun kat sekolah. baling kat rumah sendiri je. tak ah ramai sangat yang cedera nanti. kalau nak isytihar perang pun apa barang baling mercun beb. sekarang zaman IT. kan kan kan. 


ok ah bye!
1 Komentar untuk "Result SPM tak gempak terus baling mercun"

adik aku masih lagi merahsiakan resultnya....hope2 sumenye baik2 jerk.

Back To Top