lelaki itu dah tewas..mudahnya?

Tags

kajian dari universiti ntahhapehapentah di amerika syarikat menyatakan kebanyakan lelaki mudah tewas pada hubungan jarak jauh. hanya 10 peratus saja yang berjaya. 

ok kajian tu tipu je. tapi hakikatnya lebih kurang macam tu. kenapa lelaki mudah tewas pada hubungan jarak jauh? 


1. ramai perempuan penggoda di sekelilingnya
2. sunyi yang melampau
3. buktikan kejantananan 
4. mahukan cabaran
5. dah la buat pe bagi banyak banyak, yang atas tu pun aku tipu je. 


korang yang ada pakwe makwe jauh beribu ribu kilometer tu baik korang call dia sekarang. hehe. tapi apa lah sangat jarak itu jika kukuhnya kepercayaan kalian berdua ye tak? 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :