.

.

BLOGGER KENA KUTUK

sebenarnya nak jadi blogger bukan senang macam kita create akaun facebook. nak dapatkan ramai follower pun bukan senang. nak cari silent reader pun susah. nak kekalkan pembaca setia pun lagi susah. semuanya tak mudah tau. apatah lagi kita blogger yang baru baru ni. yang masih fresh. belum tau pape. susah nak naik. 


korang pernah kena kutuk tak especially dari ANONYMOUS? bagi aku anonymous ni pembakar semangat aku. sebab dorang ni hanya tahu kutuk kita. dah lah pengecut sebab taknak tunjuk identiti diri kan? lepas tu nak kutuk kutuk lak. tak puas hati jom race kat trek!


ANONYMOUS ni kalau pernah menghantui diri korang dengan komen komen yang pedas menikam kalbu, kita abaikan je. mana pendapat dia yang bernas tu kita amik untuk perbetulkan diri kita. mana yang kutuk sesedap ajinamoto tu je kita abaikan. ala dengki ah tu. manusia kan...



"jadi blogger kena hati kering sikit"
4 Komentar untuk "BLOGGER KENA KUTUK"

dulu masa mule2 terjebak dlm bloging pernah juga dikutuk....perit rasenye ..hu3

yeah.. betul tu.. tp sy budak baru belajar....

setuju sangat. Mereka nie hanya tahu kutuk jer tapi takut nak berblog jgk. Ape2 pun kita boleh belajar daripada kutukan. Bagi aku kalu ade org kutuk dalam komen, aku diam jer. Diam lebih bermakna.

uchi : tau tkpe..sama la sy pun. mula2 mcm rasa nak bunuh diri je.haha
shafiq : takpe. sama sama support each other okay. yg penting jgn givup
Cayrul : tu lah..mcm aku ckp td la..mana yg positif kt amik, mana yg negatif, kt ignore je.

Back To Top