BLOGGER KENA KUTUK

Tags

sebenarnya nak jadi blogger bukan senang macam kita create akaun facebook. nak dapatkan ramai follower pun bukan senang. nak cari silent reader pun susah. nak kekalkan pembaca setia pun lagi susah. semuanya tak mudah tau. apatah lagi kita blogger yang baru baru ni. yang masih fresh. belum tau pape. susah nak naik. 


korang pernah kena kutuk tak especially dari ANONYMOUS? bagi aku anonymous ni pembakar semangat aku. sebab dorang ni hanya tahu kutuk kita. dah lah pengecut sebab taknak tunjuk identiti diri kan? lepas tu nak kutuk kutuk lak. tak puas hati jom race kat trek!


ANONYMOUS ni kalau pernah menghantui diri korang dengan komen komen yang pedas menikam kalbu, kita abaikan je. mana pendapat dia yang bernas tu kita amik untuk perbetulkan diri kita. mana yang kutuk sesedap ajinamoto tu je kita abaikan. ala dengki ah tu. manusia kan...



"jadi blogger kena hati kering sikit"

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :