.

.

cantiknya blog korang...

malam ni rajin pulak nak blogwalking lama lama dari pukul 8 tadi. macam macam blog aku terjah. rasa macam wah...cantik gila blog korang. rasa jeles sangat sangat. rasa teruja pulak. hehe. blog yang cantik bagi aku, mempunyai susunan widget yang teratur, header yang klassik, tagline yang best, kemas, dan warna yang lembut. 


penting tak ada blog yang cantik? 

mana penting, blog cantik ke atau isi blog yang best? bagi aku, dua dua sama penting. contohnya kalau kita pergi rumah orang, kalau rumah tu cantik kemas teratur, kita mesti rasa tenang je duduk dalam rumah tu.


macam tu jugak blog. kalau kita masuk blog yang cantik macam blog yang aku terjah tadi, aku rasa tenang je. nak baca entry pun selesa. blog yang cantik, boleh bagi good impression tentang keseluruhan entry. buat orang rasa nak stop kejap, dan baca blog kita.


tapi kalau blog cantik, isi entry tak best, atau pun blog tak cantik tapi isi entry best, benda dua tu boleh diperbaiki. yang penting kalau adanya dua dua unsur ni, blog cantik vs isi entry yang best, mesti kita boleh berjaya dalam blogging kan? mesti ada reader yang setia nak baca blog kita.


aku? aku buta it. banyak lagi kena belajar. aku terjah blog sana blog sini. belajar tutorial. try and error dalam bermain dengan HTML. dan baca entry blogger yang hebat dalam penulisan. ah pendek kata, banyak lagi aku kena belajar. 


sebab tu pentingnya blogwalking. baru mata kita bukak luas luas yang blog orang lain sangat hebat dari blog kita sendiri. aite? ok bye! nak sambung blogwalking.
8 Komentar untuk "cantiknya blog korang..."

betul2~
tapi saya pun buta it gak.......
huu~

ngehx3....saya kan suke kan tgk akan tuan puyer bloger kan yg cantek.bhahhaahha....


psst terima kasih utk tagnye....:p

betul2!! deela suka la font tajukk kat sidebar cik aish la cantekK!!

Meh singgah: Anda Stress!! Meh Baca nie!!

blog aish pon cantek la.

teyn nk kna bljr ag la ..
blog ta mtg lgsg.. hehe ..

jom visit2 meyh!

biar simple tapi best...

rajin ko blogwalking banyak2 eh....

Back To Top