.

.

THANKS UNNA SEBAB BAGI DOODLE FREE UNTUK AISH

ni adalah entry penghargaan untuk blogger Unna sebab sudi penuhi permintaan aish untuk buatkan doodle. comel tak? comel kan? aish memang suka pakai cardigan coklat. hehe. terima kasih. nak bagi coklat, puasa pulak. ahaks. korang boleh lah jenguk blog unna ni ye. dia pandai buat doodle. :)


klik la gambar blogger comel ni untuk terjah blog dia ye.


- i luv coklat. ahaks. bye.-
22 Komentar untuk "THANKS UNNA SEBAB BAGI DOODLE FREE UNTUK AISH"

cik aish. saya nak doodle. nak coklat juga. boleh? cik aish buat. LOL!

gurau jerk. jgn ambil serius k.

@Mr.Thinker@Ali haha jgn la mintak kat aish.. aish mana pandai buat doodle..buat dodol pun tak pandai tau. haha

comelnya doodle! comel mcm cik aish :)

saya baru dekat sini, selamat
berkenalan cik aish!

@Cik Aish

HAHA! ada2 je. saya saja jaa gurau2. cik aish buat doodle versi kartun lar. yang macam slalu tuu. :)

@Mr.Thinker@Ali haha tu bukan doodle..tu orang lidi..sobs..tak secomel doodle..

@Hazirah Hamid haha..ala jgn la puji2...terharu tau. ahaks. thanks hazirah..welcome to my blog ye :)

selamat berkenalan!

@Cik Aish

orang lidi mana ada badan. lukisan cik aish ada badan. ah. mungkin x comel tapi itu seni, ada nilainya.

sy belajar seni dulu2. sy tau. :)

x comel tp cantik. kemas. penuh kenilaiannya. :)

cun nye dodol ko..mata dia cm buah chery..geram ak nk makan..haha

sob sob..jelesnyaaa..hehe..

comey je dia lukis..aih.nape mish xpandai eh?

alala comelnye.. jeles nak jugak..:)

comel nye~~~tingin jugak..heheh

alahai, cutenyeeeeeee :3 untungla akk dpt.. hehe ^^ sye di sni da jeles dh.. XD

wahhhh... doodle macam tuannya jugak... siap ada leb2 kat tudung... heehehehe...

tq cik aish buat entry ni. hehe susah susah je buat :D

comelnya cik aish, macam tuan belog die, huhu

bila la nak terrer buat doodle sendiri..huhh...best nya dia ada orang buatkan doodle.

Back To Top