.

.

GAMBAR MASUK SURATKHABAR LA!

Pergh. tajuk entry memang tak boleh belah. kalau la aku yang masuk paper, memang retis rasanya. hehe. pagi pagi lagi akak aku dah call suruh beli berita harian sebab artikel dia masuk paper.

Photobucket
my sis (Rozlinda Yahya) beraya di negara orang lagi buat kali kedua. huhu. nak buat camne. dalam kotak biru tu my sis, kotak kuning tu abang ipar aku,  Mohd Arif Tun Abdul Hamid and dalam kotak pink tu anak dorang Sofea. oh ingat lagi tak cerita pasal Sofea, polis dan neraka? hehe. 


Photobucket

Happy Ramadhan dan selamat menyambut hari raya di negara orang. dodol tak de kat sana ye. nak den hantar lagu raya tak? ahaks. saja bakar akak aku kasi panasss..=p
15 Komentar untuk "GAMBAR MASUK SURATKHABAR LA!"

apa lg aish..htr dia kuih raya la.awk kn pndai bt kuih raya ;)

masuk surat kaba ye..dahsyat lah..sy pun masuk jugak tp bhgian mintak bantuan tu..kih kih kih

saya rasa cik aish kena buat 'kad raya dari gua untuk lu' untuk kakak di sana. kekeke.

macam syok jaa beraya di perantauan.

waaa.........bestnye akak dia ada kat obersi..huhu

Eh... Yang paling kanan tu bukan aish ke? Yang dukung baby tu... Hehehehe....

Dorang stay kat sana kenapa?!!

Lama lagi ke kakak awak tu kat sana?

@Abang Stalker manede pandai sgt..tak sume aish reti buat la..huhu

@ArulchelseA hehe..adess..bantuan apa lak tu...meh sni aish nak hulourkan bantuan

@Mr.Thinker@Ali hehe..tu la..akan dipertimbangkan..=p

@munira hashim best?? huhu takde salah sorang adik beradik di bulan2 mcm ni tak best tau.

@sayanakhiburan wahh..bukan la..huhu..aish lum married lg ye

@Cik RoSs ikut husband keje sana. thn dpn balik..tp tk konfem, huu

sedihnya kalau beraya jauh2 dari negara sendiri, hukhuk

haha.. tak baik sungguh no... ;p

Back To Top