GAMBAR MASUK SURATKHABAR LA!

Pergh. tajuk entry memang tak boleh belah. kalau la aku yang masuk paper, memang retis rasanya. hehe. pagi pagi lagi akak aku dah call suruh beli berita harian sebab artikel dia masuk paper.

Photobucket
my sis (Rozlinda Yahya) beraya di negara orang lagi buat kali kedua. huhu. nak buat camne. dalam kotak biru tu my sis, kotak kuning tu abang ipar aku,  Mohd Arif Tun Abdul Hamid and dalam kotak pink tu anak dorang Sofea. oh ingat lagi tak cerita pasal Sofea, polis dan neraka? hehe. 


Photobucket

Happy Ramadhan dan selamat menyambut hari raya di negara orang. dodol tak de kat sana ye. nak den hantar lagu raya tak? ahaks. saja bakar akak aku kasi panasss..=p
Previous
Next Post »