.

.

KUIH RAYA DAH SIAP! YEA!

Setelah bertungkus lumus, akhirnya siap jugak kuih untuk kawan kawan yang tempah. muahaha. penat tau. tapi takpe, mengenangkan permintaan kawan kawan yang order kuih ni haritu, aku berjaya jugak siapkan. tapi rasanya esok nak buat order untuk jiran pulak. haish.


Photobucket
cantik tak? ni namanya kuih HAZEL COOKIES. sebab biskutnya aish buat dari tepung hazel. so rasa hazel la. takkan rasa rose lak kan. T__T


Photobucket
ni baru satu dulang. ada lagi dulang dulang lain yang belum dicoklatkan. haish. toping dia ada coklat hitam dengan coklat putih. aish guna sudu je nak ukir ukir corak atas dia ni. :p


Photobucket
amcam? ada macam biskut famous amos tak? haha.


Photobucket
coklat hitam dia nampak kilat kan? haa ada la rahsianya. hihi


Photobucket
ok. masa untuk packaging! kena kemas kemas sebab bukan untuk makan sendiri. untuk kawan kawan yang order. kena la buat kemas kemas. :)

sok nak siapkan order untuk jiran pulak. kuih apa? tungguuu.. hehe.

25 Komentar untuk "KUIH RAYA DAH SIAP! YEA!"

untung la pndai wat kuih raya..
cik ezy lgsg xreti..
stakat tlg2 org buat boleh la..
haha

bestnyee buat kuih raya. mesti sedap kuih raye cik aish ni kan? comel plak tu

^__^

untuk pp epal sbb cik aish pandai buat kuih. hehehe. :)

nampak sedap, nasib baik puasa. :p

sye blum lgi buat misi buat kuih rye.. hukhuk

cikk aisshhh sedapnyaaa :p nyumm nyumm hehe tringin nak rasa

weh. nampak sedap je. hahahha. taknak blanja aku ke? :p

ptt la senyap seketika.bt kuih rupanya..:)

kueh yang bersalut coklat seperti itu menjadi perhatian kanak2..dan kendian sampul kuih itu akan dibuang merata-rata terutamanya di celah sofa..

sedapnyer..t raya nak g umah cik aish buleh??.. hehe

pandainya cik aish buat kuih raya mesti sedap kuih tu kan :)

@Ezy Chiaki haha ala aish pun reti sikit2 je bila bejala ngn mak..

@ ahaks..tu ah..nasib tak kaler pink.

@Miss Xyz =) aiyakk yeke..cpt la..raya nak dekat daaa

@Taufiq Tiramisu haha..tayah banje2..free je...dtg umah aku k. haha

@Abang Stalker hehe tu la..sunyi je blog ni..sibuk..nak balas kunjungan mmg tk sempat :(

@IJAT360 haha tu mmg wajob berlaku di bulan2 syawal ni..letih aku mengemasnya

@Cik Aish

xpe lar. segan lar. kekeke. pos ke rumah pp epal je okay. :)

ehhh.. comelnyaaaaaa... nak boleh? :P

meh baca ni laa cik aish., ngeeeee....
http://www.tehuzz.com/2011/08/tak-rugi-makan-di-nasi-arab-damsyik.html

wahhhh mcm sedap,nk raye umah aish lah.

Back To Top