.

.

PEREMPUAN SHOPPING MEMANG TAK BOLEH BELAH

perempuan selalunya diperkotak katik kan oleh kaum lelaki. yes. sebab apa? shopping terlalu lama. kadang kadang tak beli pun. tapi lama nya ya rabbi. kalau ada bantal dengan baju persalinan kat shopping complex tu mau tumpang tidur kat situ lepas tu sok pagi sambung shopping. huhu. melampau bebenar. sama la aku pun. he. 

Photobucket


ok jom kita tengok skrip skrip yang biasa aku dengar dekat mulut mulut korang yang pink pink tu bila keluar shopping. 

Sebenarnya jangan la cepat tertipu ye dengan sale sale ni. aku paling bengang betul dengan shopping complex yang auta ni. bila time tak sale, bukan main banyak pilihan, lawa lawa baju. tapi bila sale, haraam. semua stok nak buat kain buruk je aku tengok. lepas tu harga lepas potongan tu sebenarnya harga asal dia. tipuu tippu. 

perempuan memang camni. kalau boleh dalam almari nak ada semua jenis kaler. biru, merah, kuning, kelabu taik anjing, kelabu masam masam. ha macam macam kaler la kan? tu adalah alasan terbaik untuk keluar shopping. rasa macam tekanan perasaan bila takde kaler yang dia nak tu. :p


time time ni la semua event kau ingat kan? hehe. macam la dalam almari tu takde baju langsung kau nak pakai kan? asal ada event je, beli baju baru. apa pun tak boleh. macam la orang tahu kau pakai baju yang sama pergi kenduri tahun lepas? kan? ada ke orang perasan? hehe duno la melainkan kau angelina jolie. 

aku taknak kata apa la kan. tapi perempuan ni asal nampak barang je mula la imagine macam macam. mula la bayangkan kalau pakwe dia pakai mesti lawa. kalau adik sedara dia pakai mesti cun. kalau mak dia pakai mesti nampak muda. nak belikan lah! murah hati la kononnya. hehe. 

selalunya kalau shopping dengan pakwe, memang agak sian jugak la dekat dorang yang terpaksa jadi perunding imej tak bertauliah. haha. nak buat camne kan? kata sayang. pastu kena la cakap ..chanteekk..cayang pakai apa pun chanteekk... (kalau cakap tak cantik, nanti merajuk muncung itik) 

KEPUASAN ADALAH HAK MILIK SETIAP INSAN. KEKEKEKE.

so kaum lelaki kena la terima hakikat ni ye. macam korang gak gila bola. kitorang tak kisah pun. walaupun tengok bola dengan shopping adalah dua perkara yang jauh berbeza. satu keluar duit. satu lagi keluar suara. jerit sana sini. gol la tu la ni. membazir suara je. baik membazir duit g shopping kan? haha lagi tak boleh belah lah aku ni. bye.
25 Komentar untuk "PEREMPUAN SHOPPING MEMANG TAK BOLEH BELAH"

weyh membazir suara lg ok
dri duit hbs
haha

Saya x berapa suka shopping sgt. datang, cari, beli, balik. hahaha. kalau barang yg susah cari, nak yg baik punya mcm peralatan koputer mmg shopping sakan. amek masa yg lama. my gf pun boleh naik bosan. bola, x minat tonton. suka pd futsal. :)

hahaha.. sib r izfa xbrp nk gemar shopping..

tp, bila sekali dh shopping, mmg sakan..

betul.betul.perempuan dan shopping bagai isi dengan kuku^^

eyfa tak suka shopping. Kaki penat. ahahaa

Shopping kan terapi...hahhahaa

hukhuk... x dapek nak nolong... yana jarang2 shopping unless memang kalau duit tengah berkepuk dalam purse... bhahahahah...

bola yana boleh layan lagi... selalu before shopping yana make sure yana nak beli apa

hehe. aida suka shopping gak. >.<

sopink la terapi terbaek utk kite org pompuan!
kehkehkeh

baik..sbg kaum adam,terima je la..=='

kahkahkah...........betoi la cik aish..........tmbh2 yg ada sale tu.....wlpn kita tau tu mmg hrga sbnr,tapi tetap nk beli gak........perempuan..............hikhikhik

hahaha biasa la perempuan shopping la ape lg...kita suka window shopping..kalo mampu beli kalo xmampu senyum jer :P

Meh sini: Safee Sali & Amirulhadi Dihina Sebagai Monyet Oleh Isteri Ketua Pasukan Singapura.

huhu memang pun...kena ada tmpat menungu bagi lelaki ..kih kih kih..

Aku benci shopping walaupun aku perempuan...

slalu tu, masa sale, kdg2 tengok harga before tu mcm xlogik la pulak.. lam hati ckp, kalau harga after plak, ni harga sale ke, harga sebenar dia..??.. haha

no komen...perkataan sale=wajib beli..
hehehe..

err haha tea nak shopping tengok time jugak. tapi memang ye lah. boyfie tea sampai nak tidur tunggu tea shopping baju. ==,

untunglahh boyfie miza tasuke miza shopping. haha :D
tapi miza tak minat sangatlah shopping-2 nih.

haha, ayat tak boleh belah.setuju sangat, biasa la perempuan kalau suka shopping.janji cantik huhu :P

ni apsal entry ni semenjak dua ni macam pedas semacam je .. tak terasa tp boleh merasai orang yang akan terasa .. hahaha

nasib aku tak suka banyak warna ... kalau tak dah macam2 kaler aku ada ..

aku rs kaum adam tpksa ler time hakikat tu. kaum hawa kuat soping. lgpn klu derang npk chantek, korang jgk yg tumpang kembang lubang idung kn? kn? kn? kn?

paling x boleh blah yg first sekali.. konon diskaun.. tp brg hampeh.. kdg2 ada yg x sesuai dgn harga.. sbr jela.. ngeeeee~

haha ziema out of list. tak minat sangat shopping. even tengah sale pun tengok macam takde feeling. hahaha.

Back To Top