.

.

HOT FM PAGI PAGI AJAK ORANG MENGUMPAT..HAISH

Assalamualaikum dan slaam sejahtera saya ucapkan kepada sidang hadirin sekalian. erk. takkan ada ah aku nak berbahasa puitis macam tu dalam blog ni. walaupun bahasa jiwa bangsa, tapi idak lah aku skema sebegitu rupa..haha.

korang sehat tak? boifrend boifrend sihat? skandal sihat? ok jangan memelaygirl kan diri korang yek. sebenarnya aku nak luahkan perasaan tak puas hati aku dekat Hot FM hari ni. eh korang pagi tadi dengar tak isu yang Hot FM putarkan? pasal 'kongsikan perasaan menyampah korang harini' 

memula aku tak ah fokus sangat. tapi dekat sejam gak ah aku dengar radio masa nak otw pergi kerja, and semua orang yang call Hot FM cuba ah meluah kan perasaan menyampah dorang haritu. antaranya.. : 

"akak cukup menyampah dengan jiran akak tu..beli set home theater baru pun nak tunjuk kat aka..macam lahhh dia sorang je yang mampu nak beli..menyampahh akakk tau!!"

"saya menyampah dengan kawan sekerja saya..sebab dia panggil saya ni akak! huh bajet dia tu muda sangat padahal sebaya dengan saya! menyampah betul saya dengan dia"

pot pet pot pet pot pet..

aku pun tukar siaran. Hot FM memang terbaik ah. sebab ajak masyarakat pagi pagi hari mengumpat. hik. how come? so dari kita semua mengumpat pot pet pot pet tambah dosa kering...meh la layan gambar aku dengan kawan kawan aku dekat Alamanda sabtu haritu. lagi berpekdah. hua hua hua.














thanks pada pp epal sebab sudi jadi photographer model model tak bertauliah ni ye. 

P/s : adakah entry aku kali ni juga serupa mengumpat hot FM? hahahah kataakaan tidakkk!!!
18 Komentar untuk "HOT FM PAGI PAGI AJAK ORANG MENGUMPAT..HAISH"

prgi Alamanda ek, nmpk cam best jer.. (hakhak, pdhl stiap blan prgi Alamanda.. heee)

brtukarla kpd Ikim fm~

sesi bergambar kat mana tu? :P. Kat tempat Eza tak sampai lagi saluran hot fm tu. :) Lagipun memang jarang dengar radio. btw, nice shoot. photographer korang sangat berbakat ok. :)

ehem..
cantek kasot.. beli katne?
kehkeh

ngeee~~ =)
tula pagi2 dah layan telinga dengar orang mengumpat...tak patut tu kan...hehehe ^^~~

comel gambar tu semua =)

Hot Fm memang macam tu..*geleng kepala*

btw, comel-comel semua.. hihi ^_^

]tu sebab ranting die tak bape naik.

betul jugak ye...hehe..macam-macam

jrng dgr radio nih..pelik-pelik pulak tjuknya..hehe

owh ada dgr jugak.hmm kadang2 tu lah kan.dorg tak alert benda2 cm tu.

aiyak, sebelum segmen lepas geram kan? sama je ke apa? ahaahahahaa

eh eh, dia ngumpat hotfm? ahhahahahaha... kelakar la kak aish ni...

untunglahh dapat jejalan alamanda! hukhukhuk

cik aish mcm bertambah slim river dan cun melecun la..apa rahsia ye kak?haha

heeee...sabo jer la..dgr fly fm lg bgus...:)

entry terbaru: http://syierahalf.blogspot.com/2011/12/girls-rules.html

aah,,betol gak tu..segmen mcm tu mendorong kte tuk dga umpatan org lain..huhu..

cantik gamba2 :)

heee..sy jarang dengar radio...haha~

Back To Top