HOT FM PAGI PAGI AJAK ORANG MENGUMPAT..HAISH

Assalamualaikum dan slaam sejahtera saya ucapkan kepada sidang hadirin sekalian. erk. takkan ada ah aku nak berbahasa puitis macam tu dalam blog ni. walaupun bahasa jiwa bangsa, tapi idak lah aku skema sebegitu rupa..haha.

korang sehat tak? boifrend boifrend sihat? skandal sihat? ok jangan memelaygirl kan diri korang yek. sebenarnya aku nak luahkan perasaan tak puas hati aku dekat Hot FM hari ni. eh korang pagi tadi dengar tak isu yang Hot FM putarkan? pasal 'kongsikan perasaan menyampah korang harini' 

memula aku tak ah fokus sangat. tapi dekat sejam gak ah aku dengar radio masa nak otw pergi kerja, and semua orang yang call Hot FM cuba ah meluah kan perasaan menyampah dorang haritu. antaranya.. : 

"akak cukup menyampah dengan jiran akak tu..beli set home theater baru pun nak tunjuk kat aka..macam lahhh dia sorang je yang mampu nak beli..menyampahh akakk tau!!"

"saya menyampah dengan kawan sekerja saya..sebab dia panggil saya ni akak! huh bajet dia tu muda sangat padahal sebaya dengan saya! menyampah betul saya dengan dia"

pot pet pot pet pot pet..

aku pun tukar siaran. Hot FM memang terbaik ah. sebab ajak masyarakat pagi pagi hari mengumpat. hik. how come? so dari kita semua mengumpat pot pet pot pet tambah dosa kering...meh la layan gambar aku dengan kawan kawan aku dekat Alamanda sabtu haritu. lagi berpekdah. hua hua hua.














thanks pada pp epal sebab sudi jadi photographer model model tak bertauliah ni ye. 

P/s : adakah entry aku kali ni juga serupa mengumpat hot FM? hahahah kataakaan tidakkk!!!
Previous
Next Post »