.

.

3 BENDA YANG MENGANNOYINGKAN SAYA

Hai selamat berpuasa pada yang berpuasa! yang tak puasa, selamat hari raya aku ucapkan. tahniah sebab raya awal korang kan?pedas.

kali ni aku nak membebel pasal 3 benda yang telah mengannoyingkan aku. korang, aku tak tahu la kan. biasalah. ada je benda yang boleh buat kita rasa annoying. and jangan buat2 lupa orang pun boleh rasa annoying dengan kita. ops. pedas. tapi yang ni aku nak kongsi sikit la supaya gejala pengannoyingan ni tidak berleluasa. dikhuatiri blogger blogger akan muntah secara bertubi tubi. 

PERTAMA

Photobucket

Photobucket

Photobucket

actually gejala ni taklah annoying sangat bagi aku. aku still boleh maapkan sebab well..appreciate la sikit orang datang komen. sepatah pun takpelah walaupun lari topik kan? nak buat camne. mungkin entry yang agak panjang lebar pastu tak best lak tuh, tu pasal dorang komen seketul je. 



KEDUA

sindrom ni aku tengok makin lama makin berleluasa terutama di kawasan ping ping blog yang berhampiran. contohnya macam sahabat, blogger, gengblogger dan macam macam lagi lah kan kawasan yang boleh kita ping blog kita kan. gigih tau dorang ni letak link blog sendiri dekat situ. heh heh. kot ye pun nak promote blog sendiri, ping la macam biasa, blogwalking ke, ada gak pekdah nya.



KETIGA


aku hargai setiap komen yang korang bagi. tapi kalau sampai 10 entry kau bagi balik kat aku, memang tamak kau ni. haha. satu cukuplah sayang oi. jenuh aku nak baca. komen dah la seketul, pastu bagi link entry dia punya banyak. ades.



macam macam ragam la korang ni tau. rasa nak cubet cubet je. oklah bye.
p/s - WATAK DAN NAMA BLOG HANYA REKAAN SEMATA2. TAKDE KAITAN DENGAN JIRAN ATAU PUN SEDARA MARA BERHAMPIRAN OK
35 Komentar untuk "3 BENDA YANG MENGANNOYINGKAN SAYA"

yang pertama tu eyfa jarang buat. hahaha. tp memang ramai yang buat mcm tu.

yang kedua yang ni sumpah kelaka. Fasha sindir. ehhehee. Lawak lawak! Yang ni sellau terjadi masa ping entry dekat fb kan.

yang ketiga pn eyfa pnh dpt. Sekali 10 link dia kasi. Kasi satu je sudah. huhuhu.

nice entry. sempoi habis. hehehee.

haha XD smua kes x ikhlas n feymes kn blog semata-mata. (for my opinion laa tp x smestinya kan.. x baik buruk sngke. hukhuk) ;)

blog femes biasa laa .. heheh .. aku tak pernah kena lagi .. weee .. so maksudnya tak femes lg =P


tuh bukan gambar Lee Hyori ke .. haish . ni takleh jadi ni .. tukar2 .. heheh

bg saya kalau die cakap ' i follow u, please follow back' gerenti saya anggap spam message.

Yeap, yg 1st skali tu mmg agak annoying tp apa boleh buat kan..xkan la kita kena letak notes "must more than 5 words" hehe..
tp klu boleh, jgn la letak komen mcm tu kan..penat2 org cari idea & taip entry, boleh2 dorg komen seketul2..sama gak mcm kita sms org panjang2 then dia reply cuma "k" ..
hehe..

ahaha.. biasa la tuh kak oi.. slalu blogger baru la buat camtuh.. nnt dah lama2 dia merasa plak, bau dia tau.. ahaha

hahahah perangai macam2.. adess.. geram jugakk kekadang.. ==,

hahahaha...biasa la..
banyak orang banyak ragam...
sabar sebahagian drpd iman...

penah juga kena camnie..

sedih jer rasa.tau lah tak femes, tapi mcm lalu tak lalu jer kt blog tue..

org begini tamak link.. huhuhu..

SETUJU! BETOL! SUKA ENTRY LU. Hehehe. ayat2 annoying. yg pasti perkara ketiga tu. komen cuma sesemut jaa. tp dia nak kita baca entri dia segajah. gila gaban sungguh. Hahaha.

cik aish, sy pernah terjumpa org macam tu. nak kata kenal, x gak. yg pasti sama tempat blajar dgn saya. kejap jaa dia naik. tp last2 usya patah smgt sbb xda idea nk share dkt blog dia. apa boleh buat? pendam saja rasa annoying itu dalam hati saya sndr. :)

bagi popoi lau nak follow tu follow la,, klau entry best,, mesti rmai yg nak follow kita,, heeee ^_^

setuju!!! alamakkss.. terlepas..hihi

serius sangat annoying tambah2 yang first tu. rasa macam tak dihargai la pulekss..

semua di atas i x penah buang tebiat nak buat..

sbb i pon annoying dengan org2 mcm ni..

kadang2 i sampai tatau ape nak reply dekat comment2 yg mcm contoh no 1 tu..

grrrr..

oitt cuak aku mcm ni..kih kih kih

@Marya Hana hehe kann? so moralnya, skip je la..tayah balas komen camtu..sbb kt pun blur tatau nak balas pe kan

@Nabila Huda hehe sbb yg tu sah2 la tak baca entry kt..just drop by je..nk uat camne kan :p

@Popoi btol tu popoi..hehe..gud luck popoi..

@Mr.Thinker@Ali ha napa patah semangat bila usya blog dia? tk faham..

@izfanora hehe..nak buat camne..rdho je la...

@Fazil Hamid hiks..tgh sabar la ni..tp kesabaran ada batasnya. muahahaha

@Tea Dno hehe..yup..mcm2 kan...tkpela..klu dia komen seketul, kt g blog dia komen sektul gak la.

@Dzarief Zuhdi tu la kan...tp blogger lama pun ada kot bt camtu..hehe

@Aemy Shamy waargh aish paling tkleh belah mcm tu..kt msg punya pjg, dia reply 'k' je..panassss..haha rasa nak baling enset

@Fariza Othman dkt tpt ping blog kat fb tu byk camtu..tu pun spam gak ke..emm

@iPai kau peminat lee hyori ke? hahaha...ok la tu..tukar nama jadi makcik jemah

@EYFAalias haha..ingtkan aish je penah kene..ahaks... tu la kan..mcm jawab soklan exam lak ada beraneka jawapan..haha

aish!menganjing eh..;( mak jemmah tu kn iz.HAHAHAHAHAH ;))


yela..pasni x bg lg komen seketui2.bg pnjg berjela2.orite?


aik,commentor counter da x de nm iz ek.bgs2..


kt ipai pun da xde,ni mst korg rncg block abg stalker kn.smpai hati korg T_T nangis tpi katil!

@Cik Aish bukan saya yg patah smgt. kwn sy yg patah smgt. dia ketandusan idea untuk update blog. mcm2 dah sy pesan, tp x menjadi juga. mungkin disebabkan terlalu giler traffic atau glamer punca dia sebegitu. maaf dgn kekeliruan. sedang kifarah. :)

hahaha gejala2 kat atas ni pun sangat mengannoyingkan saya T__T yang first tu, punyalah panjang entry kita, last sekali dapat response 'setuju' jeee? =.= ok ok appreciate :)

second, annoying jugak. slalunya jenis2 mcm ni ziema abaikan je. haha

third, tak pernah lagi dapat link entry banyak2. fuhhh. mintak jauhlah. haha.

@Abang Stalker hahahaha...yeke? patut mcm rasa nak guna je nama tu..haha jemah ea..:D

sory2..widget tu gilo sikit..dah ok da skng..abg stalker berada di tempat yang selamat.

@Mr.Thinker@Ali ooo mcm tu...yela.klu tujuan utama nak kejar trafic mmg tu la jadinya..huhu..mcm aish dulu awal2 blog, tatau pun pasal trafic2 ni..

@.m y z. hehehe.. tu la..yg no 3 tu mcm paksa kt tgk sume link dia ..tp maybe dia nak bg kt choice mana yg best kt nk tgk. hahaha..tp eewww.haha

haa, apa kata cik aish share pasal apa yg berlaku masa ping entri ni kat fb .. wakakaka

Back To Top